Tlauncherrel játszok és újratelepítettem és volt egy világom amit kiszedtem,hogy az ne vesszen kárba és visszaraktam a világot a saves mappába,megnyitom a játékot és az egyik régi törölt mapot adja be ahelyett mint ami valójában,ez miért van?
Figyelt kérdés
szept. 15. 18:27
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert nem a kívánt világ fájlját másoltad át. Ez az egyetlen ésszerű magyarázat, nincs ebben semmi varázslat, csak egy emberi hiba.
2/9 anonim válasza:
Lehet van másik mentések mappa mappa is?
3/9 anonim válasza:
másik világot, vagy korábbi mentést másoltál ki...
én azért az összeset kimenteném
ja meg gondolom nem ilyen
új világ 1, új világ 2, új világ 3... stb. nevek kellenének
4/9 A kérdező kommentje:
Nem rontottam el,ez szinte 100% !
2024 Survival a világ neve és ezt is másoltam ki de közben mégis egy teszt pályát ad be amit csak tesztelésekre használtam,nem értem tényleg... ilyennel még nem találkoztam
szept. 16. 17:51
5/9 anonim válasza:
Még annak az esedékessége is fennállhat, hogy a játékon belül utólag átnevezted a világot. Ebben az esetben az in-game világ neve megváltozik, de a forrásmappa elnevezése ugyanaz marad, mint az eredeti létrehozási név. Ez is okozhat tévesztéseket.
(1-es voltam)
6/9 anonim válasza:
Velem is történt ilyen. A world.dat fájl károsodott, vagy felcserélődött.
7/9 A kérdező kommentje:
És te vissza tudtad szerezni a világodat? 6-os válaszoló
szept. 17. 17:54
8/9 anonim válasza:
Igen, de nekem is bonyolult volt. Ha találok, küldök tutorialt.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!