Ez a különbség fegyvertartásban és hozzáállásban az USA és Európa/Magyarország között?
Magyarország: Egy ember elsodor egy gyereket a kocsijával. Megáll segíteni, erre a rokonok agyonverik.
USA: Egy ember elsodor egy gyereket a kocsijával. Megáll segíteni, erre a rokonok agyonvernék, de ekkor jön egy éles önvédelmi lőfegyveres civil és megakadályozza.
Cikk:
"USA: évente több száz, érted, több SZÁZ ember esik áldozatul a kicseszett polgári lőfegyvertartásuknak. És akkor ebben nincsenek benne az ottani gengszterek által a röhejesen könnyen beszerezhető lőfegyverekkel elkövetett emberölések. "
Valahogy mégsem csökken a túlnépesedés. Konklúzió: A szabad fegyvertartás túlnépesedést gerjeszt.
"Nagyon egyszerű lenne: az a személy használhatja az önvédelmi fegyverét, akinek a saját portáján olyan személy tartózkodik, akinek nincsen joga hozzá. Ennél egyszerűbb és jogosabb dolgot nem tudnának kitalálni önvédelemre. "
Megsúgom, ilyen még az USA-ban sincs. Ott sem lőheted le csak úgy a besurranó tolvajt, mert ha nincs bizonyítva, hogy megtámadott, azaz csak mászkált a lakásodban, és úgy ölted/lőtted meg, természetesen megdádáznak, azaz felelősségre vonnak ott is.
"Én ennél egyszerűbbet tudok, a cigányságot valami törvénnyel örökvakációra vissza Indiába, lőfegyver meg nem kell civil kezébe. Na ehhez mit szólsz?"
Nem támogatom. Ezzel a magyar népet megfosztanád a cigányirtás gyönyörétől.
"Valahogy mégsem csökken a túlnépesedés. Konklúzió: A szabad fegyvertartás túlnépesedést gerjeszt."
Rém vicces az ironizáló mondatod, de megsúgom, nem én vagyok a demagóg, hanem azok a marhák, akik 16 évesen tépik a szájukat, hogy milyen jó volna Magyarországon bevezetni a polgári lőfegyvertartást, mert akkor egy cigány nem merne lopni/rabolni. Hát merne, csak lényegesen nagyobb eséllyel tenné ezt lőfegyverrel megtámogatva.
ma 21:08
Jajj de jó, pont az ilyenekről beszéltem. Így még linket se kell beraknom az előző válaszom alátámasztására. Kösz, hogy megspóroltad nekem a fáradságot.
"Egyébként sem biztos, hogy akár csak elő tudta volna venni a stukkert a védelmére a tanárúr"
Te csak ne degradálj le másokat! Veled ellentétben a tanárúr volt katona!
"Hát merne, csak lényegesen nagyobb eséllyel tenné ezt lőfegyverrel megtámogatva."
Ne hazudozz kedves ecsém!
"degradálj le"
Kedves kálomista bunkó barátom, olyat nem mondunk, hogy "degradálj le", mert a degradál latin eredetű szóban már benne van a fosztóképző. Kétszer pedig nem fosztunk, elég egyszer is :))
A válaszod érdemi részére nem válaszolok, mivel nincsen. Jobbik-szavazó vagy, ugye? Ezzel a mentalitással csak az lehetsz.
Magyarország: egy ember elsodor egy gyereket a kocsijával. Megáll segíteni, erre a rokonok éles lőfegyverekkel szitává lövik.
Hogy tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!