Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pénteken házasodtam, még 1...

Pénteken házasodtam, még 1 havi tartásdíj járna. Hogy lesz most?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Júniusban fejeztem be az iskolát. Munkahelyem nincs még. A bíróságon azt mondták,h a nyári szünet alatt jár a tartásdíj. De mivel összeházasodtam a párommal ez befolyásolja a gyerektartás fizetését? 1 hónap lenne még hátra.. Csak azért érdekel,h most mire számítsunk. A bíróságon a megszüntetés már folyamatban van. Még 1 havi járna.

Szerintetek befolyásolja a házasságom?

Köszönöm

2013. aug. 11. 21:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
23%

Ha a kérdező tisztában lenne dolgokkal akkor nem kérdező lenne hanem válaszoló.

Nyilvánvaló hogy azért kérdez mert nem tudja a választ.

A kérdés arra szól hogy házasság esetén is jár e a tartásdij. De az itteni nagytudásu embereknek a szöveg értelmezés már tul nagy feladat.

Ha a tanulmányait befejezte de a törvény szerint az az követő nyári szünet is hozzá tartozik a tanulmányaihoz akkor a kérdező tanulónak számit ergó ebből a szempontból nem fejezte be a tanulmányait.

Én a pontos törvényeket nem ismerem de ennél egyszerübb dolgokhoz se értek. Például hogy miért akar valaki elszedni egy lánytól virtuálisan egyhavi tartásdijjat. Nem tudtatok eleget lecsalni a saját gyerekeitektől vagy mi az ördög van?

2013. aug. 12. 08:47
 32/33 A kérdező kommentje:
jaaaj,de jót szórakoztam, így éjszaka.. köszönöm,h beszálltatok a játékba. KAMU kérdés volt. :D :D :D további szép napot!
2013. aug. 12. 09:17
 33/33 anonim ***** válasza:
23%
A kérdésed kamu volt. De az hogy egy lánytol ennyien el akarták volna szedni ezt a pénzt... Nos az nem volt kamu...
2013. aug. 12. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!