Pénteken házasodtam, még 1 havi tartásdíj járna. Hogy lesz most?
23 éves vagyok. Júniusban fejeztem be az iskolát. Munkahelyem nincs még. A bíróságon azt mondták,h a nyári szünet alatt jár a tartásdíj. De mivel összeházasodtam a párommal ez befolyásolja a gyerektartás fizetését? 1 hónap lenne még hátra.. Csak azért érdekel,h most mire számítsunk. A bíróságon a megszüntetés már folyamatban van. Még 1 havi járna.
Szerintetek befolyásolja a házasságom?
Köszönöm
"1 hónap lenne még hátra.. Csak azért érdekel,h most mire számítsunk." "Még 1 havi járna".
Kis szívem, betojtál, hogy mindenki neked ment? A kérdésedben nem azt írtad, hogy vissza kellene-e fizetni a diploma után kapottakat, hanem, hogy még egy havi járna!!!! MÉG!
Kérdező ez az oldal tele van beteg emberekkel.
Ne szivd melre nem ellened szól.
Én ug ytudom első diplomáig jár.
ja 18 év fölött abbahagyja ez irányu trekvéseit akko rnem jár.
ha halaszt nem tudom mi van.
ha férjhez megy a tanuló lány ugyanugy jár a tartásdij.
ha abbahagyja a tanulást akkor nem jár. ez a szempont.
persze járj utána részletesen ne az itteni idegbetegek alapján mondj véleményt. apádtól jár a tartásdij - ha a törvény id odaitéli - ha már nem tudott neked családot adni.
18 éves korig GYEREKtartás jár, ezután amig nappalin tanul valaki, akkortól kezdve ROKONtartás a neve.
Ahogy az egyik elözö válaszoló írta, ez nem minden esetben kötelezö.
Miért ítélkezik itt bárki is, hisz nem tudjuk az előzményeket!
Ki tudja milyen az apja, lehet lekakilja magasról, amióta megszületett.Sőt van olyan is, hogy új családja lesz a pasinak, s az előző házasságából született gyerek le van tojva minden szempontból.
Azért kell a bíróságra menni,mert anno ők határozták meg a gyerektartást, és ott is kell megszüntetni! Nem olyan egyszerű,mint ahogy egyesek hiszek,és mégis ugatnak itt....
Örüljetek,h nektek nincs ilyen problémátok.
Köszönöm 13-as!!!
a tanulmány befejeztéig jár! És nem ronontartás ez!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!