Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pénteken házasodtam, még 1...

Pénteken házasodtam, még 1 havi tartásdíj járna. Hogy lesz most?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Júniusban fejeztem be az iskolát. Munkahelyem nincs még. A bíróságon azt mondták,h a nyári szünet alatt jár a tartásdíj. De mivel összeházasodtam a párommal ez befolyásolja a gyerektartás fizetését? 1 hónap lenne még hátra.. Csak azért érdekel,h most mire számítsunk. A bíróságon a megszüntetés már folyamatban van. Még 1 havi járna.

Szerintetek befolyásolja a házasságom?

Köszönöm

2013. aug. 11. 21:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
37%
Nem mindegy már van más aki eltart.
2013. aug. 11. 22:04
 22/33 A kérdező kommentje:
17 es,igazad van! Én nem akarok egy forinttal sem többet tőle!!! Csak érdeklődni mertem egy nyilvános oldalon. Minden folyamatban van már! Természetesen ha megkapom a pénz,azonnal vissza is utalom neki! Nem fogom a becsületemet pár ezer forintért eladni...
 23/33 A kérdező kommentje:
17 es,igazad van! Én nem akarok egy forinttal sem többet tőle!!! Csak érdeklődni mertem egy nyilvános oldalon. Minden folyamatban van már! Természetesen ha megkapom a pénzt,azonnal vissza is utalom neki! Nem fogom a becsületemet pár ezer forintért eladni...
 24/33 anonim ***** válasza:
48%
Nyugi ne foglalkozz a beszólásokkal. Ha a bíróság úgy döntött, hogy a nyári szünet végéig jár, akkor addig jár, teljesen mindegy mi van van veled. Ha ez az apának nem tetszik akkor kérheti a beszüntetését a dolognak, ami ugye nem lesz mivel lejár és vége az egésznek.
2013. aug. 11. 22:24
 25/33 anonim ***** válasza:
48%

Jó sok IQ harcos van ezen az oldalon! :D

A rosszindulatért nektek sem kell könyörögni, mert van egy adag :D

2013. aug. 11. 22:26
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két utolsó választ! Holnap azért telefonálok,és megkérdezem pontosan!!!!
2013. aug. 11. 22:31
 27/33 anonim ***** válasza:
73%

Így van, ahogy írták, már talált másik hülyét, akit fejhet:)

Gondolom a házasságkötésbe is beszállt a kérdező, munkanélküliként legjobb;)

2013. aug. 11. 23:04
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó az anyagi helyzet, munkanélküliként?

Tudsz valamit:)

2013. aug. 11. 23:43
 29/33 A kérdező kommentje:
Figyelj, attól,h én még most jöttem ki az iskolából nem halok éhen...Gondolom suli után másnap te sem a munkahelyen kezdted... vagy mégis?
2013. aug. 11. 23:44
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"nem kell nekem annak a mocskosnak a pénze"

Aki eddig eltartott, akinek a pénzén éltél, az "mocsok" neked.

De most találtál egy újabb "mocskos pasast", akit lehúzhatsz anyagilag.

Azért ez számomra hihetetlen, hogy ennyire szánalmas gondolkodással és mocskolódó óriási pofával is tudtál találni egy agybeteget, aki elvett feleslegül.

A kérdező az ékes bizonyíték arra,

hogy ezek szerint mégis van élet az agyhalál után is!!

2013. aug. 12. 03:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!