Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha összevesztem párommal,...

Ha összevesztem párommal, mert megcsalt és visszavettem töle az összes ékszert, amit neki vettem és ö feljelentett hogy elraboltam azokat, mit tegyek, hazugságvizsgálat?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet inditványozni, hogy rajtam vagy rajta végezzenek hazugságvizsgálatot és ezt bizonyítékként lehessen is használni?

Köszönömöm a megtisztelö válaszokat!

2013. júl. 3. 20:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"a törvény leirja hogy az ajándék visszavehető"

mégis hol? VISSZAKÖVETELHETŐ van a törvényben. ez azt jelenti, hogy kérheted és ha nem kapod meg, akkor a bíróságra mehetsz, nem azt, hogy elveheted.

2013. júl. 4. 00:33
 32/36 anonim ***** válasza:

nem akartok beiratkozni jogra?

egy magánnyomozói suli megvan 1-2 év alatt..

ott téphetnétek egymás idegeit.

nekem meg van. de nem emlékszem vagy vagy dolgokra

amugy mind2-ötöknek igaza van. ugyanazt mondjátok csak másképp. és ezen szokaratéztok 1 órája

2013. júl. 4. 00:33
 33/36 anonim ***** válasza:

31:

Szép hosszan belinkeltem. a forrást megjelölve.

ha az ajándékozonak a megélhetésre kell akkor visszaveheti.. ENNYI.. bizonyitsd be hogy nem igy van. a megvátozott életkörülmények után.

és ebben nem a biroság dont. hanem a törvény. ami világosan fogalmaz. akkor kell biroság ha valaki nem hajlandó elfogadni a törvényt. mint jelen pillanatban te...

2013. júl. 4. 00:36
 34/36 anonim ***** válasza:

"ha az ajándékozonak a megélhetésre kell akkor visszaveheti.. ENNYI.. bizonyitsd be hogy nem igy van. a megvátozott életkörülmények után."

visszakövetelheti. olvasni tudsz-e?

2013. júl. 4. 00:42
 35/36 anonim ***** válasza:

igazábol rohadtul lényegtelen. Te is viszavetted volna ha életed párjának több 100ezerért veszel ékszert a 114ezres fizudbol erre férrekefél. meg mindenki más is.

ha nem tetszi a feleségének menjen biroságra. csak az idejét rabolja. 100ügyböl 99 az adakozo/ajándékozo javára dönt. mégha idö elött magához vette.

amit jogilag tovább feszegethetnénk. mert nem ellopta. hanem megörizte hogy a válóper alatt le legyen eltitkolható az a vagyon.

lehet kap érte egy elmarasztalást a birótól. de hogy visszaadná az ajándékozottnak azt kétlem..

szoval ugy álj a dologhoz mindha a kérdező helyben lennél aki 1 böröndel az utcára ment (gyanithatóan) és egy uj életet kellene kezdenie. TE SEM TENNÉL MÁSKÉPP.

törvény ide vagy oda.

azt meg jól megtanultam hogy az meg azért van hogy megszegjük (ép keretek között)

2013. júl. 4. 00:51
 36/36 anonim ***** válasza:

kiderül, hogy hülyeséget beszélsz és akkor jön a tökmindegy. nagyon bírom az ilyen mentalitást...

szó nincsen feleségről. azt te csak feltételezed. szerintem meg nem az. (majd a kérdező megmondja)

jogilag egyébként a férj csak akkor tud ajándékozni a feleségének, ha van magánvagyona. egyébként vagyonközösség és jogilag nem ajándék, hanem közös tulajdon. ezért viheti el.

ha viszont ajándék, akkor az magántulajdon, azt nem viheti el.

"törvény ide vagy oda."

szerintem inkább ne írogass jogi kérdésekre válaszokat...

2013. júl. 4. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!