Volt egy összezörrenésem ami lökdösődésben merült ki, a "sértett" viszont rendőrt hívott. Elvileg kapott látleletet valami lila foltról. A helyszínen több tanú és a hely tulaja is elmondta, hogy nem volt verekedés. Mire számíthatok mert feljelentett?
Könnyű testi sértéses tárgyalásra.
A jelenlegi jogi viszonyok között bizony csak a szerencsén fog múlni, hogy ártatlan vagy, vagy kapsz egy felfüggesztettet.
A legjobban akkor járnál, ha megegyeznél a feljelentővel, peren kívül.
#1 Szerintem rosszul látod a helyzetet.
Kérdező, tudja egyáltalán a nevedet a sértett, vagy ismeretlen tettes ellen történt a feljelentés? Tudja bizonyítani, hogy te okoztál neki sérülést?
Egyébként az ügy maga nevetséges, ha bíró elé kerül az ügy, tanúsítsz megbánást stb., nem lesz semmilyen komoly következménye.
Pénzbüntetést fogsz kapni.
A ilyen ügy többnyire le van játszva az ügyészséggel előre.
A rendőrök véleménye sokat nyom a latban.
Majd visz ő is tanukat .Lehet soha nem láttad még őket.Azt fogják mondani amit kell.Azt hallani fogja bíró füle.
Amit te és a tanúid , abból csak azt ami ellened felhasználható.Már ha kapsz szót is a "parádén".
Volt már pár ilyen ügyem régebben.
Akkor úsztam meg legjobban amikor , önvédelemre tereltem.Azt mondtam :Ha nem ütök ,ütnek tovább engem.
De akkor meg sokba volt az ügyvéd.
Eh... fiatalcság, boloncság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!