Fel jelenthetnek a cigányok?
Sziasztok én Hajni nagyobb tesója vagyok 32 éves, és nem akarok ilyen oldalt csinálni ezért megkértem hogy agya kölcsön. Az lenne a téma, hogy mentem fölfelé mert én bér házban lakom 3 emeleten, de a másodikon 3 cigány leszólított ezt mondták "he ad ha nem akarsz bajt add ide a pénztárcád" Hát én mondom nem adom oda, erre az egyik szaladt felém erre én elkaptam neki vágtam a falnak és futni kezdtem. De ők utánam jöttek ketten elkaptak, az egyik arcon ütött én is arcon ütöttem le esett a lépcsőn ( mert akkor ott kaptak el ) a másik fel lökött, oszt 3-at belém rúgott utána elkaptam a lábát a földre került ott gerincen vágtam, és be rohantam a házba mert ezalatt a másik kettő már jött volna újra.
Attól félek hogy ezek feljelenthetnek, mert jobban kaptak mint én vagy van a rendőrségen ismerősük stb... a válaszokat köszi.
Attól függ, milyen sérüléseket okoztál.
De ha mégis, és perre kerülne sor, ebben az esetben a kisebbségek védelméről szóló törvényre is hivatkozhatsz, hiszen a 3 az 1 ellenben te voltál a kisebbség.
Hát én már várom hogy megtámadjon 2-3 cigány!Viperával sz*rrá verném őket az biztos!!Azért nem ököllel mert nem akarom összemocskolni a kezem!!De nem kötnek belém sajna mert kicsit nagyobb darab vagyok és ezek csak a gyengébb emberekre nőkre és fiatalokra támadnak mert azokkal tuti eltudnak bánni ja és nem 1 az 1 ellen hanem 4 az 1 ellen mert 4 cigány épphogy kitesz egy embert bár egy rakás sz.rkupachoz jobban hasonlítanak!
Kérdésedre nem jelentenek fel mert ők is fosnak a rendőröktől és ellenségnek tartja a legtöbb inkább hívják a börtön töltelék rokonaikat testvéreket és majd azok megvárnak a lépcsőház előtt egy kis "elbeszélgetésre"!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!