Lefújtam paprika spray-vel, feljelentett. Most mi lesz?
Múlt 7végén buliból jöttem haza,egy srác követett meg erószakoskodott velem h menjek vele vissza v a kocsijához. Már a buliba is zaklatott.
Én megijedtem és lefujtam paprika spray-vel. Ő bement a korházba és azt mondta ott h ok nélkül fujtam az arcába. A korház megtette a feljelentést. Kell mennem majd a rendőrségre 12.-n. Ügyvédet fogadjak?
Nem ártana.
Ha voltak tanúk, őket is érdemes lenne felkutatni, esetleg helyiek, a pultos/mixer/dj stb, vagy őket megkérdezni, hogy valaki más tudja bizonyítani, aki a közelben volt.
Ja, ez más.
Ezért még őt csukhatják le. :D
Lehet, rosszul tette, hogy feljelentett, mert még tanúk is voltak.
" A korház megtette a feljelentést."
Mért tette volna meg? A kórház kizárólag az életellenes cselekmények, valamint súlyos testi sértés esetén tesz feljelentést. Polgári peres ügyekbe nem avatkozhat. Téged kissé átkúrtak. :)
Mivel a kapszaicin hatóanyagú gázspray-k a kkve alá esnek, így pénzbírságot kaphatsz maximum. Nem a fújásért, hanem azért, mert közterületen birtokoltad.
Ő meg akár börtönt is, nemi erőszak kísérletéért.
Azon múlik, h ki mit hogy ad elő és mit tud bizonyítani.
Rossz esetben téged vádolhatnak meg garázdasággal és könnyű testi sértéssel.
Mindenképpen ügyvéddel menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!