Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Emeltethetem a tartásdíjat?

Emeltethetem a tartásdíjat?

Figyelt kérdés
A volt párommal van egy közös gyerekünk, most 25000 Ft-ot fizet gyerektartásra, de 5 hónapja Németországban él és dolgozik, az új családjával együtt ( van egy új gyereke,a nője gyesen van vele, mellesleg nekem is van a jelenlegi párommal közös gyerekünk, de én már nem vagyok gyesen, hanem dolgozom). Most a fizetése így sokkal több ( kb 300000-350000 Ft-ot keres átszámolva),mint Magyarországon volt ezért szeretném ha több gyerektartást fizetne. Kérhetem a gyerektartás emelését? Kérhetem a német fizetésének a 20-25%-át? Mik az esélyeim ha pert indítok?

2013. ápr. 20. 03:48
1 2 3 4 5
 41/42 lacika75 válasza:
66%

Nehogy már keveseld a 20 ezret....rakj hozá te is annyit!!!!plusz kapsz családit 13 ezret máris 53 ezred van csak a gyerekre!!!!!!!azért mert te csoro vagy ahoz az apának semmi köze!!!!ez forditva is igaz....különmentetek ez mindenkinek a saját ügye!!!ha 1 milát keresne akkor 200 ezret kérnél??

lehetek gazdag szegény senkinek semmi köze ehez még a volt páromnak sem persze nekem sincs ehez közöm hogy ö hogy áll anyagilag ha szét mentetek akkor ez mindenkinek a saját ügye

borzalmas hogy itt sok nö sokat akar kicsikarni az apátol persze a saját maga megélhetésére......Ha nem elég a gyerekedre 53 ezer ami ugye minimum a tieddel együtt akkor nem jól osztod be...nem muszáj 20-80 ezer forintos telefont venni,ha vesszel az a te dolgod de semikép nem szabad erre hivathozz de ha nemveszel és mégsem elég 53 ezer akkor tényleg ebböl magadra is költesz és szégyen hogy az apát leakarod hoznimég jobban

2013. ápr. 22. 11:03
 42/42 anonim ***** válasza:
64%
olyan unalmas vagy már lacika,minden hozzászólásod erre a hülye számolgatásodra alapszik.Tanulj meg helyesen írni,ez fontosabb lenne
2013. ápr. 22. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!