Emeltethetem a tartásdíjat?
Próbálkozhatsz, de mivel külföldön drágább a megélhetés és van másik gyereke is a volt párodnak, így nem fogják emelni. Főleg nem annyival amennyivel te szeretnéd! Mégis hogy gondolod hogy 60-75 ezer ft-ot fogsz kapni egy gyerekre? Nem csak a férfi köteles eltartani a gyereket! A 25000 nagyon is reális, főleg hogy már van másik gyereke is. Sok esetben ilyenkor csak 15-20 eret fizetnek.
2013. ápr. 20. 04:00
2/42 A kérdező kommentje:
Igenis jár az a 60-75 ezer,nehogy már csak az új gyereke meg nője kapjon meg mindent. Ha rájuk jut annyi akkor jusson a közös gyerekünkre is!
Miért járna? Én is külföldön élek,úgyhogy tudom miről beszélek. Számolj már utána hogy külföldön egy lakásbérlés legalább 120000+ a rezsi+ a kaja. Nehogy azt gondold már,hogy ami pénzt külföldön megkeres az ember,az mind ott marad a kezében tisztán. Mire lejön az albérlet+ a rezsi+ a kaja, nem marad 100000 ft sem Nekem sem, pedig én egyedül élek és nem kell senkit eltartanom, se gyerektartást fizetnem. Az nem jutott eszedbe,hogy azért mentek külföldre,mert nem tudtak megélni itt? Mert az a 25 ezer is megterhelő volt nekik? Persze az ilyen ember mint te lesz.rja hogy mi van a másikkal. Hidd csak el, ha pert indítasz és megvizsgálják a kinti életviszonyokat, mivel van másik gyereke az exed-nek,még az is lehet hogy 5000 ft-tal lecsökkentik, pont így járt egy barátom volt nője, de meg is érdemelte,mert kapzsi volt. És te is megérdemelnéd!
2013. ápr. 20. 04:17
Miért, most is letiltva van bírósági végzés által?
Nem megállapodás alapjén fizeti a fizetése fix százalékát?
2013. ápr. 20. 04:34
Annak is járj utána, hogy németországban lévő törvény vonatkozik-e így őrá. Az ottani munkaügyi központot is megkeresheted, hogy megkapták-e a tartási kötelezettségéről a papírokat.
(Az Eures tud tájékoztatni szerintem.)
Magyarországon 20%-nál több nem jár egy gyerekre.
2013. ápr. 20. 04:36
Egy újabb hozzászóló "apa", aki a felesége iránti ellenségeskedés miatt a gyerekén áll bosszút...
2013. ápr. 20. 04:40
Az én apám is ilyen.
Rengeteget nélkülöztem amiatt, hogy rendre megkárosított engem minden lehetséges jogi és anyagi módon.
Soha nem gondoskodott rólam, nem is ismerem őt, már születésem előtt a halálomat kívánta, életemben is csak csak okirathamisítással gyártott vádiratait láttam, amit a posta hozott, hoyg visszaperli tőlem iskolás koromban a ki sem fizetett tartásdíjat....
2013. ápr. 20. 04:44
Szerintem az a szülő, akivel a gyerek lakik, a fizetése 70%-át is a gyerekre költi. Elképesztő, hoyg valaki a 20% hozzájárulást is megtagadja ehhez képest.
2013. ápr. 20. 04:46
9/42 A kérdező kommentje:
Nem most nincs letiltva, nem is volt soha, mindig fizetett rendesen, csak most hogy többet keres,adjon többet.
És százalékban egyeztetek meg, vagy hogy történt?
Mia megállapodásotok?
2013. ápr. 20. 04:49
Kapcsolódó kérdések: