Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bíróság megítélt gyermekeim után 80-80 ezer ft tartásdíjat?
amint megszűnik a munkahelyed menj be és kérd a gyt csökkentését
én kicsit sokak tartom ezt az összeget
anyuka mellé tesz még egyszer ennyit????
alapból ott cseszted el, hogy ilyen rohadt magas összeget ajánlottál fel. Meg azt sem értem a bíróság hogyan ítélhet meg ekkora tartásdíjat? Szerintem ez jogellenes. Ez nem a gyerek szükséglete, hanem azt jóval meghaladó összeg.
Kérd a lehető legkevesebbet és papír nélkül te annyit teszel hozzá, amennyit akarsz. És később bizonyítani is tudod, hogy anno többet fizettél, mert úgy utalod és kész.
Nem tudom menyit keresel. De a bíróságnak azt is mérlegelnie kéne, hogy félre is kéne tenned. Mert ha nem lesz munkád akkor neked is meg kell élned.
Mondjuk ha havi nettó 3 milliót kapsz akkor abból tudsz félretenni. De ha nettó 400-ból vesznek el 160-at akkor az már nem olyan sok.
Itt írta egy ügyvéd, hogy ő azt tanácsolja, hogy egy minimális összeget ajánljon fel az ember. Utána annyit ad amennyit szeretne de ha évek múlva valami gubanc van akkor nem rokkan bele.
500 e a fizetésem! Úgy vélem az általam felajánlott
összeg korrektnek számított a fizetésem mellett.
Írta egyik válaszoló hogy azért nem vették figyelembe a munkahelyem Megszünését mert még nem következett be.
Így viszont előtte pár hónappal miért vennék figyelembe?
HA van valamilyen igazolásod arról, hogy X dátummal megszünik a munkahelyed, akkor azt figyelembe tudják venni, csak bemondás alapján nem.
Mellesleg már csak ezért is értelmesebb nem fix összegben állapodni meg, hanem a jövedelem %-ában.
Az első válaszoló megírná, hogy anyukának miért is kellene hozzátenni ugyanennyit?
A kérdezőnek pedig: Az állásod nem egyik napról a másikra fog megszűnni, azért szokott lenni felmondási idő stb, esetleg végkielégítés. Amint papírod van róla, hogy mikortól szűnik meg, azt beadod a bíróságon és kéred az új gyerektartás kiszámítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!