Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bíróság megítélt gyermekeim után 80-80 ezer ft tartásdíjat?
Bocs hogy megkérdem de megig akarsz munkanélküli lenni?
Már most kezdj keresgélni, azért gondolom olyan magas végzetséged van amivel könyebb munkát találni.
Amúgy a magas fizú után járó végkielégitésből tudod addig fizetni az összeget amíg egy csökkentési per lezajlik, de nyilván az új mukád se 2 ft fog fizetni.
Komolyan néhány válasz mintha nem ebbe a világba élne.
"Bocs hogy megkérdem de megig akarsz munkanélküli lenni? "
Normális ember semeddig nem akar munkanélküli lenni, de nem biztos hogy 3. hónap alatt talál munkát.
Őszintén ha annyira szemét a volt feleséget, hogy ekkora gyerektartás mellett még a szája is jár. Akkor a következő munkahelyeden kérd, hogy minimálbérre jelentsenek be, a többit meg kézbe kérd. Megítél abból a bíróság 40 ezret a többit meg ad mellé. De ne vállalj rá kötelezettsége, ha ő ilyen te is így állj hozzá. Amit ő ad az is érdemli viszont tőled.
A kérdező a béréből kiindulva nem az a kategoria aki a mekiben kuncsorog munkáért.
Olyan komoly végzetségel, tapasztalatal bíró szakember aki külföldön is találhat bármikor állást,
ha meg csak azért rúgaqta ki magát mert basz'k gyt fizetni dögöljön éhen.
basszus az exem havi szinten keres 300000.- és én 30000.-gyt kapok 2 gyerekre és az elmúlt 4 évben még emelést sem kértem pedig simán tehetném ....
ami meg a különórákat illeti az nem alap létszükséglet nem KELL járnia a gyereknek rá csak lehet!! a költséges hobbi és ilyen kategória
nőként elváltként mondom neked csökkentsd le amennyire csak lehet
egy gyerek, tapasztalatból mondom h nem kerül havi 80000.-be
Örülj addig, ameddig nem tiltakozik utolsó.
Kíváncsi vagyok mi lenne veled, ha tiltakozna. Mert ennyibe nem kerül egy gyerek és ha csökkenteni akarja később, akkor csökkenteni is fogják.
Azt nem képesek egyesek megérteni, hogy a gyerektartás nem asszonytartás!
Nektek egy falat kenyér nem jár belőle, hogy érthető legyen. Csakis és kizárólag a gyereké.
Utolsó előtti vagyok.......asszonytartást is kérhetnék
.......
Még annyit hozzátennék,hogy akkor az szerinted igazságos, ha 3 gyerek után ad 60 ezer forintot, neki egymagának marad 500 ezer, éli világát, ha van kedve megnézi a gyerekeket, ha nincs kedve nem.
Szóval a három gyerek után a fizetése 50%-a a bíróság szerint, ha tetszik, ha nem, ha itthon dolgozik abból, ha kint abból. Ez van, le lehet hurrogni, pont leszarom, mert ő sosincs itthon, mikor betegek, mikor orvoshoz kell vinni őket, mikor éhesek, mikor tiszta ruha kell nekik, mikor óvodába és iskolába kell vinni hozni őket, szóval SOSEM, mert egy hétvégi apukának csak a heti pár óra szórakozás marad belőlük, nem más.
Akkor igenis anyagilag tegye oda magát, ha volt pofája elmenni és itt hagyni 3 gyereket. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!