Emeltethetem a tartásdíjat?
Figyelt kérdés
A volt párommal van egy közös gyerekünk, most 25000 Ft-ot fizet gyerektartásra, de 5 hónapja Németországban él és dolgozik, az új családjával együtt ( van egy új gyereke,a nője gyesen van vele, mellesleg nekem is van a jelenlegi párommal közös gyerekünk, de én már nem vagyok gyesen, hanem dolgozom). Most a fizetése így sokkal több ( kb 300000-350000 Ft-ot keres átszámolva),mint Magyarországon volt ezért szeretném ha több gyerektartást fizetne. Kérhetem a gyerektartás emelését? Kérhetem a német fizetésének a 20-25%-át? Mik az esélyeim ha pert indítok?2013. ápr. 20. 03:48
21/42 anonim válasza:
Itt az ideje megbékélni kérdező!
22/42 anonim válasza:
Ilyenkor szégyellem magam, hogy én is nő vagyok!
A gyereke apjával akarod eltartatni magad és a mostani párodtól született gyerekedet!
Egy gyerek eltartása NEM kerül 60-70.000.- Ft-ba! Még arra sem foghatod, hogy rezsit kell fizetnek. Ha 4-en éltek együtt, a gyerekre eső rezsi minimális! Sőt, a "munkadíjad" is négyfelé oszlik. Te is ráköltesz a saját fizetésedből ennyit a gyerekedre?
Szánalmas anya vagy, ha csak gyűlölködni tudsz! Milyen embert fogsz nevelni a gyerekeidből?
Elégedj meg azzal az összeggel, amit kapsz.
23/42 anonim válasza:
Nem tudom hogy kamu-e a kérdés, de pont ezért emberbe se veszem a gyerekes elvált nőket. Nem hogy összejöjjek egy ilyennel. Képzelem az új pasid mit hallgathat, mivel az ilyen férges ember minden mozzanatában megkeseredett.
24/42 anonim válasza:
"emberbe sem veszem az elvált nőket"hát ne haragudj de ez igy erős ,nem?sok tisztességes elvált,elhagyott nő van(nyilván van rossz is)ugyanugy ahogy férfiban is van családcentrikus és felelötlen szar alak is.
25/42 anonim válasza:
Az nem számít, hogy nagyobb a fizetése, a magyarországi hasonló munkakörben betöltöttek átlagfizetését fogják figyelembe venni. Mivel írta valaki, hogy az ottani minimálbért kapja, így a jelenlegi 25 ezer reális.
26/42 anonim válasza:
A rezsiden kIvül te is költesz 60 ezret pluszban a gyerekre? Mert neked is ugyanannyit hozzá kéne tenni. Nem hiszem, hogy többet kapnál. Figyelembe veszik, hogy van még egy gyerek, pluszban kint drágább az élet, albérlet stb. Szerintem neked nem is a pénz kell, inkább bosszút akarsz állni.
27/42 anonim válasza:
én tényleg nem értem ezt a sok okos válaszolót.a törvény kimondja a gyermeket valóban nevelő szülő természetben köteles leróni azt amit a nem nevelő anyagilag .gyengébbek kedvééert,tehát gondozza a nap 24 orájában,neveli,elhalmozza szeretettel,ovja,védelmezi,mos főz takarit,hozza viszi oviba,kiviszi a játszótérre,elviszi kirándulni,és mosolyog.fujjátok ezt a "te is hozzáteszel ugyanannyit "dolgot.hozzá bizony,még többet is....
28/42 anonim válasza:
Sokszor apuka is viszi, aki látogatja, csak még pluszban fizet is te okoska utolsó.
29/42 anonim válasza:
igen valoban az az apuka külföldről vissza szalad a gyereket sétálni vinni.ne légy már nevetséges.akkor vissza kérdezek gondolod anyukák nem költenek?apuka 20ből élnek ugye?Jézusom...
30/42 anonim válasza:
Nem erre az apukára gondolok, egyébként pedig szerinted az apukának nem kell albérletet fizetni, mert mondjuk otthagyja a lakást, apuka nem fizet rezsit, nem eszik? Néha a másik oldalt is nézni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!