Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem a pasit? A...

Feljelenthetem a pasit? A lányom egy hete mùlt 14 éves, haza hozta a 42 éves barátját.

Figyelt kérdés
3 hónapja vannak együtt. Mesélte h van barátja,az iskola mellett találkoztak mikor indult haza,mindennap többet beszélgettek,majd vt egy szájra puszi és járnak meg h kicsit idősebb és ha már komoly lesz a kapcsolat akkor bemutatja. Tegnap tarthatott egy szülinapi bulit,bemutatatta barátját. Én köpni nyelni nem tudtam,a férjem majdnem neki ment. Próbáltunk a pasival beszélni h mégis mit képzel magáról,de csak nagyképüen mondta h pár puszin kivül nem történt semmi,de most ha a lányom is akarja már bármi történhet. A lányom haragszik ránk mert kidobtuk a pasit,nem hagytuk h ott nyalják falják egymást a töbvi tini lány elött,el rontottuk a bulit,mert mindenkinek a szüleit felhivtuk h vigyék haza a gyerekeket. Pár szóban vázoltuk h miért is lett vége a bulinak,és h figyelmeztessük a szülőket beszéljenek a gyerekekkel. Kitudja h hány lánynál fog ez a pasi még probálkozni v akármi. Felakarjuk jelenteni a pasit,mivel hiába 14 már a lányom,de csak 13 volt mikor megkörnyékezte. Ugye börtönbe kerül?
2013. márc. 24. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
34%
Nekem is van 3 tizenéves lányismerősöm, akik náluknál 25-30 évvel idősebb férfiakkal vannak. Mi van itt, teljesen megbolondult a világ?
2013. márc. 24. 20:03
 82/83 anonim ***** válasza:
73%
Néhányan komolyan gondoljátok, hogy az erőszak bármit is megold?
2013. márc. 24. 20:11
 83/83 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

"Valami nagyon modern szülő meg ahogy látom, jól lepontozta azokat, akik azt írták, hogy lekevernének egy pofont a kisasszonynak...

Gratulálok! [link] Ajánlom figyelmetekbe a módszereit..."

Ahogy látom, te is csak annyit tudsz Makarenkóról, hogy hallottad azt a kifejezést, hogy "makarenkói pofon". Makarenkó egy kezén meg tudta számolni hány gyereket pofozott meg, és ha bármelyik visszaütött volna, akkor ő marad ott, mivel egy fiatalkorú bűnözőket nevelő intézetben dolgozott. Elítélte a testi fenyítést, mert alkalmatlan eszköznek ítélte, ami teljesen összhangban van a pszichológia jelenlegi ismereteivel. A testi fenyítés nem jellemet, hanem képmutatást eredményez.

ON:

A kérdésre meg annyit, hogy bűncselekmény az elmondottak alapján nem történt.

Nyilván szülőként még van beleszólásod, hogy a lányod hova megy és kivel találkozik. Ezzel élj. De ha felpofozod a lányod vagy meg akarod verni a hapsit, abból sok eredmény nem lesz. Abból nem érti meg, hogy miért felelőtlenség beleugrania egy ilyen kapcsolatba.

2013. márc. 25. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!