Feljelenthetem a pasit? A lányom egy hete mùlt 14
éves, haza hozta a 42 éves barátját.
Figyelt kérdés
3 hónapja vannak együtt. Mesélte h van barátja,az iskola mellett találkoztak mikor indult haza,mindennap többet beszélgettek,majd vt egy szájra puszi és járnak meg h kicsit idősebb és ha már komoly lesz a kapcsolat akkor bemutatja. Tegnap tarthatott egy szülinapi bulit,bemutatatta barátját. Én köpni nyelni nem tudtam,a férjem majdnem neki ment. Próbáltunk a pasival beszélni h mégis mit képzel magáról,de csak nagyképüen mondta h pár puszin kivül nem történt semmi,de most ha a lányom is akarja már bármi történhet. A lányom haragszik ránk mert kidobtuk a pasit,nem hagytuk h ott nyalják falják egymást a töbvi tini lány elött,el rontottuk a bulit,mert mindenkinek a szüleit felhivtuk h vigyék haza a gyerekeket. Pár szóban vázoltuk h miért is lett vége a bulinak,és h figyelmeztessük a szülőket beszéljenek a gyerekekkel. Kitudja h hány lánynál fog ez a pasi még probálkozni v akármi. Felakarjuk jelenteni a pasit,mivel hiába 14 már a lányom,de csak 13 volt mikor megkörnyékezte. Ugye börtönbe kerül?
60aska nem én dugatom magam 20-30 évvel nálam idősebb emberekkel. Tehát mégsem látszik beigazolódni a meglátásod. :D
2013. márc. 24. 15:56
62/83 anonim válasza:
Egyetértek az 59. számú hozzászólóval. Manapság a gyerek megveri a tanárt, fiú a fiúval sétál kézenfogva, lányok kutyákkal fajtalankodnak, 14 évesek 40-50 évesekkel izélnek, de természetesen a szülő az ártatlan!
A szülő arra neveli kiskorától, hogy ez a másság és el kell fogadni, ám mikor az ő gyerekéről derül ki ez a másság már nem kell elfogadni. Fel kell jönni egy internetes oldalra és hisztizni kell. Régebben ez a másság nem volt elfogadott. Ha nálunk faluban kézenfogva sétált két fiú akkor kicikizték, ha 20 év életkori eltéréssel tették ugyanezt heterók akkor mindenki szemében látták a megvetést. Az ilyen kapcsolatok hamar meg is szakadtak. Ti beleneveltétek a gyerekbe hogy a másság az jó azt el kell fogadni. Csak annyit kaptatok, amivé neveltétek.
2013. márc. 24. 16:04
63/83 anonim válasza:
Egészen kicsi gyermek korunkban belénk égtek már ezek az erkölcsi normák és később egyikünk sem kezdett ilyen kapcsolatba. Engem pl mélységes szégyenérzet töltött volna el, ha egy ilyen partnerrel kell a nyílt utcán végigsétálnom.
2013. márc. 24. 16:10
64/83 anonim válasza:
62: Ha nem írod le, akkor is nyilvánvaló lett volna hogy falusi vagy..
2013. márc. 24. 16:18
65/83 anonim válasza:
Nem mindenkinek. Vannak akik életükben ne jártak falun, így azzal sincsenek tisztában, hogy szorosabb erkölcsi normák szerint élünk, neveljük gyermekeinket. Véleményem szerint igenis fontos volt kihangsúlyozni.
2013. márc. 24. 16:24
66/83 anonim válasza:
*nem jártak
2013. márc. 24. 16:24
67/83 anonim válasza:
Előbb magadat jeletsd fel, amiért így elnevelted.
2013. márc. 24. 16:33
68/83 anonim válasza:
Fel jelentheted, de nem történt bűncselekmény. Liberális szülő liberális lánya párt választott. Ez pedig nem ütközik törvénybe. Ha én lennék az ügyeletes rendőr kiröhögnélek.
2013. márc. 24. 16:36
69/83 anonim válasza:
"Nem tudod miert feljelenteni. Amugy 14 evesen a lanyodnak is lehetne annyi esze hogy nem kezd egy 42 evessel! Nem hiszem el hogy a kis baratnoi nem rohogtek korbe emiatt!"
Pedig legtöbbször nem röhögik körbe, még ha nem is hiszed. Az ő szüleik sem különbek, vagy beléjük nevelték a liberalizmust vagy egyszerűen idejük sem volt a gyerekkel foglalkozni és "majd az iskola megoldja" elv alapján nevelték. Az pedig szerintem senki számára sem új, hogy az iskola eleve a liberalizmust neveli beléjük.
A következőket pedig az "üssükagyonapasit" hozzászólóknak üzenem:
Rendben agyonütöd, a lány majd talál másikat, ha mindet agyonütöd körülötte akkor majd leszbikus lesz. Nem lenne egyszerűbb kisgyermek korától erkölcsre szoktatni, mint lemészárolni a fél országot?
2013. márc. 24. 16:42
70/83 anonim válasza:
Ti nem vagytok normálisak hogy ezt beveszitek. A stílusából annyira érezni hogy a kérdező még gyerek, komolyan nem veszitek észre? Ma már 3x feltette ezt a kérdést máshogy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!