Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem a pasit? A...

Feljelenthetem a pasit? A lányom egy hete mùlt 14 éves, haza hozta a 42 éves barátját.

Figyelt kérdés
3 hónapja vannak együtt. Mesélte h van barátja,az iskola mellett találkoztak mikor indult haza,mindennap többet beszélgettek,majd vt egy szájra puszi és járnak meg h kicsit idősebb és ha már komoly lesz a kapcsolat akkor bemutatja. Tegnap tarthatott egy szülinapi bulit,bemutatatta barátját. Én köpni nyelni nem tudtam,a férjem majdnem neki ment. Próbáltunk a pasival beszélni h mégis mit képzel magáról,de csak nagyképüen mondta h pár puszin kivül nem történt semmi,de most ha a lányom is akarja már bármi történhet. A lányom haragszik ránk mert kidobtuk a pasit,nem hagytuk h ott nyalják falják egymást a töbvi tini lány elött,el rontottuk a bulit,mert mindenkinek a szüleit felhivtuk h vigyék haza a gyerekeket. Pár szóban vázoltuk h miért is lett vége a bulinak,és h figyelmeztessük a szülőket beszéljenek a gyerekekkel. Kitudja h hány lánynál fog ez a pasi még probálkozni v akármi. Felakarjuk jelenteni a pasit,mivel hiába 14 már a lányom,de csak 13 volt mikor megkörnyékezte. Ugye börtönbe kerül?
2013. márc. 24. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
100%

Azta, nagyon jól tarthatja magát a pasi, ha egy 14 éves csaj inkább őt választja mint valami Justin Bieber hasonmást a suliból.

Kérjen a férjed életvezetési tanácsokat a pasitól !

2013. márc. 24. 16:55
 72/83 anonim ***** válasza:
0%

Valami nagyon modern szülő meg ahogy látom, jól lepontozta azokat, akik azt írták, hogy lekevernének egy pofont a kisasszonynak...

Gratulálok! [link] Ajánlom figyelmetekbe a módszereit...

2013. márc. 24. 18:27
 73/83 anonim ***** válasza:

wow, grandpas f*ck teens live :D

Na, akkor te elbeszélgetsz a kisasszonnyal, a férjurad meg az úriemberrel. Az, ha a lányod megutál, meg 2 hétig durcizik, még mindig kisebb baj, mintha...

eszem amúgy megáll, mik vannak a mai világban

2013. márc. 24. 18:38
 74/83 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tarthatja magát a pasi, ha a lányod egy iskolás Bieber hasonmás helyett azt választja !!

Kérjen a férjed életvezetési tanácsot tőle.

2013. márc. 24. 18:45
 75/83 A kérdező kommentje:

A lányomnak a pofon már meg volt... Én nem akarom h férjem megverje a pasast,irták itt többen is h még a végén őt jelentheti fel testi sértésért.

Úgy döntöttünk h egy darabig hozni vinni fogjuk a suliba amig ez a helyzet nem oldódik meg. Holnap pedig teszek egy bejelentést azért a rendőrségen

2013. márc. 24. 18:50
 76/83 anonim ***** válasza:
41%

"Holnap pedig teszek egy bejelentést azért a rendőrségen"

Mit. Hogy nimfó a lányod ?:LOL

2013. márc. 24. 18:53
 77/83 anonim ***** válasza:
53%
Ez minden,amit megtehetsz...Azért remélem segítettünk.
2013. márc. 24. 18:57
 78/83 anonim ***** válasza:
65%

"A lányomnak a pofon már meg volt..."

...és majd a pasival közösen feljelentenek titeket, családon belüli erőszakért!!

2013. márc. 24. 19:43
 79/83 anonim ***** válasza:
41%
nem szabad verni egy 14 éves kislányt :S Még akkor sem, ha szted hibásan dönt. ő nem látja ezt még át. Olyan mintha egy védtelen kutyát vernél meg mert sáros lábbal jött be a házba. Ráadásúl a lányod jóval gyengébb mint te !
2013. márc. 24. 19:48
 80/83 anonim ***** válasza:
58%

Én viszont a jogos pofon pártján állok és tudod miért,mert én csak profitáltam felnőtt koromban belőle.

Az agyonimádott és agyonkényeztetett öcsikém soha nem kapott én igen.Ha én szemtelen voltam,akkorát kaptam,hogy leszállt a fejem,ha ő szemtelen volt még éljenezték is milyen jópofa,meg életrevaló stb.

Na ő olyan életrevaló lett,hogy még 36 évesen sem tudott saját lábra állni,nem érzi a normákat és akaratgyenge.

Én érzem,hogy a pofonok rosszul estek,de megkeményítettek és megerősítettek.

2013. márc. 24. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!