Feljelenthetem a pasit? A lányom egy hete mùlt 14 éves, haza hozta a 42 éves barátját.
Azta, nagyon jól tarthatja magát a pasi, ha egy 14 éves csaj inkább őt választja mint valami Justin Bieber hasonmást a suliból.
Kérjen a férjed életvezetési tanácsokat a pasitól !
Valami nagyon modern szülő meg ahogy látom, jól lepontozta azokat, akik azt írták, hogy lekevernének egy pofont a kisasszonynak...
Gratulálok! [link] Ajánlom figyelmetekbe a módszereit...
wow, grandpas f*ck teens live :D
Na, akkor te elbeszélgetsz a kisasszonnyal, a férjurad meg az úriemberrel. Az, ha a lányod megutál, meg 2 hétig durcizik, még mindig kisebb baj, mintha...
eszem amúgy megáll, mik vannak a mai világban
Nagyon jól tarthatja magát a pasi, ha a lányod egy iskolás Bieber hasonmás helyett azt választja !!
Kérjen a férjed életvezetési tanácsot tőle.
A lányomnak a pofon már meg volt... Én nem akarom h férjem megverje a pasast,irták itt többen is h még a végén őt jelentheti fel testi sértésért.
Úgy döntöttünk h egy darabig hozni vinni fogjuk a suliba amig ez a helyzet nem oldódik meg. Holnap pedig teszek egy bejelentést azért a rendőrségen
"Holnap pedig teszek egy bejelentést azért a rendőrségen"
Mit. Hogy nimfó a lányod ?:LOL
"A lányomnak a pofon már meg volt..."
...és majd a pasival közösen feljelentenek titeket, családon belüli erőszakért!!
Én viszont a jogos pofon pártján állok és tudod miért,mert én csak profitáltam felnőtt koromban belőle.
Az agyonimádott és agyonkényeztetett öcsikém soha nem kapott én igen.Ha én szemtelen voltam,akkorát kaptam,hogy leszállt a fejem,ha ő szemtelen volt még éljenezték is milyen jópofa,meg életrevaló stb.
Na ő olyan életrevaló lett,hogy még 36 évesen sem tudott saját lábra állni,nem érzi a normákat és akaratgyenge.
Én érzem,hogy a pofonok rosszul estek,de megkeményítettek és megerősítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!