Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem a pasit? A...

Feljelenthetem a pasit? A lányom egy hete mùlt 14 éves, haza hozta a 42 éves barátját.

Figyelt kérdés
3 hónapja vannak együtt. Mesélte h van barátja,az iskola mellett találkoztak mikor indult haza,mindennap többet beszélgettek,majd vt egy szájra puszi és járnak meg h kicsit idősebb és ha már komoly lesz a kapcsolat akkor bemutatja. Tegnap tarthatott egy szülinapi bulit,bemutatatta barátját. Én köpni nyelni nem tudtam,a férjem majdnem neki ment. Próbáltunk a pasival beszélni h mégis mit képzel magáról,de csak nagyképüen mondta h pár puszin kivül nem történt semmi,de most ha a lányom is akarja már bármi történhet. A lányom haragszik ránk mert kidobtuk a pasit,nem hagytuk h ott nyalják falják egymást a töbvi tini lány elött,el rontottuk a bulit,mert mindenkinek a szüleit felhivtuk h vigyék haza a gyerekeket. Pár szóban vázoltuk h miért is lett vége a bulinak,és h figyelmeztessük a szülőket beszéljenek a gyerekekkel. Kitudja h hány lánynál fog ez a pasi még probálkozni v akármi. Felakarjuk jelenteni a pasit,mivel hiába 14 már a lányom,de csak 13 volt mikor megkörnyékezte. Ugye börtönbe kerül?
2013. márc. 24. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:

14.37

Teljes mértéken egyet értek veled.Èn is anyuka vagyok.Már elöre félek mi lesz mire a lányom ebbe a korba ér.

2013. márc. 24. 14:47
 52/83 anonim ***** válasza:
0%

Szia

Szerintem hagynod kelett volna a férjed hagy menjen neki ,ha jól összeveri akkor talán elgondolkodik nektek meg a gyereket hozni vinni a suliba ,ha meglátjátok megint megverni szólni az igazgatónak ,hogy vigyázz mert egy pedofil járkál kint..

Hogyha ez sem használ akkor meg mésik iskolába vihetnétek a gyereket. Tudom ,hogy körülményes ,de ameddig a lányod ilyen butus nem tudsz mit tenni. Esetleg akkor lehetne tenni valamit ,ha a lányod és a barátnői eskü alatt mondaná ,hogy amikor 13 éves volt próbálkozott stb:(((

Szánalmas ,hogy milyen világban élünk....

Én meg az iskola mellett járva azt hiszem az apukák várják a gyereket napköziből hazafelé...

2013. márc. 24. 14:49
 53/83 anonim ***** válasza:
38%
Na, elment, mielott befejeztem volna. Tehat: Dehogy a nevelessel van a problema. A tinilanyok mindig ilyenek voltak. Kell nekik valaki, aki azt mondja gyonyoru, csinos, akinek a szemeben o nonek erzi magat. Ez jo esetben egy hasonlo koru fiu, rosszabb esetben egy idosebb ferfi. En is voltam orulten szerelmes tizeneveskent a toritanaromba, mert mindig meghallgatott es figyelmes volt velem.
2013. márc. 24. 14:50
 54/83 anonim ***** válasza:
23%
egyébként,ami a "rendőrséghez menést" illeti, nem csak feljelentés létezik, hanem bejelentés is... de igazatok van, jobb tudatlanság és tájékozatlanság okán semmit sem tenni csak lapítani mint az a bizonyos kaki a fűben
2013. márc. 24. 14:53
 55/83 anonim ***** válasza:
8%
#53 ez nem mentség arra amit ez a pedofil állat csinál!!
2013. márc. 24. 14:54
 56/83 anonim ***** válasza:
8%
Viszont valóban,a 42 éves férfi biztos,hogy nem szerelmes belé 53.válaszoló,hanem csak kihasználja.
2013. márc. 24. 14:57
 57/83 anonim ***** válasza:
23%
Már nem azért, de milyen egy tutyimutyi férjed van neked? Én kezét lábát eltörtem volna a csávónak a helyében, még ha börtönt kapok érte, akkor is. Normálisak vagytok ti? Ez nem a gyerek, hanem a ti hibátok egyértelműen!
2013. márc. 24. 15:02
 58/83 A kérdező kommentje:
Nem engedtem neki h nekimenjen,mivel ott volt egy csomó gyerek is. A konyhába hivtuk egy csendes beszélgetéste,ami nem volt épp csendes.
2013. márc. 24. 15:12
 59/83 anonim ***** válasza:
18%
Mért kéne a pasit feljelenteni? Tarkón lőném a lány anyját aki így elnevelte oszt kalap.
2013. márc. 24. 15:36
 60/83 anonim ***** válasza:
8%

59.

a te édesanyád is nagyon elronthatott valamit :)

2013. márc. 24. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!