Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem a pasit? A...

Feljelenthetem a pasit? A lányom egy hete mùlt 14 éves, haza hozta a 42 éves barátját.

Figyelt kérdés
3 hónapja vannak együtt. Mesélte h van barátja,az iskola mellett találkoztak mikor indult haza,mindennap többet beszélgettek,majd vt egy szájra puszi és járnak meg h kicsit idősebb és ha már komoly lesz a kapcsolat akkor bemutatja. Tegnap tarthatott egy szülinapi bulit,bemutatatta barátját. Én köpni nyelni nem tudtam,a férjem majdnem neki ment. Próbáltunk a pasival beszélni h mégis mit képzel magáról,de csak nagyképüen mondta h pár puszin kivül nem történt semmi,de most ha a lányom is akarja már bármi történhet. A lányom haragszik ránk mert kidobtuk a pasit,nem hagytuk h ott nyalják falják egymást a töbvi tini lány elött,el rontottuk a bulit,mert mindenkinek a szüleit felhivtuk h vigyék haza a gyerekeket. Pár szóban vázoltuk h miért is lett vége a bulinak,és h figyelmeztessük a szülőket beszéljenek a gyerekekkel. Kitudja h hány lánynál fog ez a pasi még probálkozni v akármi. Felakarjuk jelenteni a pasit,mivel hiába 14 már a lányom,de csak 13 volt mikor megkörnyékezte. Ugye börtönbe kerül?
2013. márc. 24. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
56%
17. én agyok az, akit lenulláztak. továbbra is azt mondom, menj el. rengeteg olyan eset van, amikor egy elkövető ilyesféle bejelentés alapján kerül a rendőrség "látókörébe". ha ebben nem is büöntethető, de legalább bekerül a köztudatba és igenis utánanéznek, a személyeírását összevetik különféle pedofil ügyek gyanusítottjaival, stb. egy ilyen lakossági bejelentés sokat segíthet. nyugodtan le lehet pontozni, akkor is ez a helyes. és felesleges perekkel, meg perköltséggel ijesztegetni akérdezőt, mert ez nem rágalmazás, hiszen nem a nyilvánosság előtt mártja be, hanem a rendőrségnek jelenti, akik meg erre vannak. onnan nem szivárog ki, uátnanéznek és simán megszüntetik a nyomozást, ha nincs miért foglalkozni vele.
2013. márc. 24. 14:10
 22/83 A kérdező kommentje:
Természetesen a gyerekkel is elbeszélgetek,a rendőrségre nem feljelentést tenni megyek,hanem elmesélem a szituációt,hátha tudok tenni vmit mégis csak jobban tudhatják a jogszabályokat.
2013. márc. 24. 14:11
 23/83 anonim ***** válasza:
24%

Ő jelenthetne föl titeket tettlegességért és fenyegetésért, amennyiben ilyesmi történt. Ha nem, akkor nem.

14 év az ún. beleegyezési korhatár, tehát még akkor sincs büntetőjogi felelőssége a fickónak, ha a leányzóval kölcsönösségi alapon kufircolgat.

Miért nem hagyjátok békén őket? Mi történhet? Ha a kislány 14 éves, akkor úgyis hamar ki fogja tenni a szűrét az ipsének. Ha meg nem, akkor viszont igazi a szerelem, ami megint csak az ő dolguk.

Amúgy belevitte a lányt valami törvénytelenbe? Vagy tett olyat, amivel fájdalmat, rossz érzést okoz a lánynak? Mert ezesetben érteném a felháborodást. Amúgy az életkor csak egy számadat. Ez a pasi valszeg nem fogja őt éretlen hülyegyerekes hülyeségbe belevinni.

24/83 anonim ***** válasza:
46%
a köztudatba kerülést a rendőrségen belül értem
 25/83 anonim ***** válasza:
65%

Mindenki a pasit hibáztatja, de a lánnyal mi van? Könnyű Katit táncba vinni... ugyebár...

Először neki kevernék le két hatalmas pofont, aztán beszélhetünk a férfiról.

2013. márc. 24. 14:12
 26/83 anonim ***** válasza:
92%
Mi a farkam van már itt a kis pitsáknál mostanában? Nagypapi őrület?
2013. márc. 24. 14:13
 27/83 anonim ***** válasza:
70%

23.

hogy beszélhetsz igazi szerelemről egy 14 éves kislány és egy 42 éves férfi között? vagy simán a hülyeség határáig naiv vagy vagy nálad elmentek otthonról...

2013. márc. 24. 14:14
 28/83 anonim válasza:
81%
Mehetsz a rendőrségre, de a kisujjukat sem fogják mozdítani, ebben biztos lehetsz. Inkább a lányodat kéne megnevelned. Hiába környékezte meg a pasi, a lányod kapható volt rá. Engem 14 éves koromban mindenki 18-nak nézett, egy egyszerű közértben is rámmozdultak családapák, ahol farmerban és pólóban voltam. Volt annyi eszem, hogy elhajtsam az illetőt melegebb éghajlatra. Később, mikor már szórakozóhelyekre is jártam, 16 éves koromtól, akkor meg tényleg megállás nélkül abból álltam ki, hogy a vén rókákat zavarásszam. Szóval a lányodnak pontosan ugyanannyi része van a dologban, mint ennek a pedofil állatnak. Hiába is próbálod tagadni magad előtt. És valóban van rá esélyed, hogy a pasi (mivel szemmel láthatóan ravasz) titeket fog feljelenteni rágalmazásért, hitelrontásért, stb. Több oka lesz rá, mint nektek, és ti fogjátok a rövidebbet húzni, aztán a lányotokkal már azt csinál, amit csak akar.
2013. márc. 24. 14:14
 29/83 anonim ***** válasza:
85%
Normális kislány nem csinál ilyet. Ti valamit nagyon elrontottatok nála...
2013. márc. 24. 14:15
 30/83 anonim ***** válasza:
66%
Kamu vegyétek már észre :) "majd vt egy..." "h" Egy 14 éves lány anyja nem rövidít... Amúgy az írásodból is lejön.
2013. márc. 24. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!