Feljelenthetem a pasit? A lányom egy hete mùlt 14 éves, haza hozta a 42 éves barátját.
Kérdeztük tőle mikor mesélte h van barátja. Mondta h kicsit idősebb,de ne faggassuk már ennyit,be fofja mutatni. Csak csók és puszi volt köztünk,mesélt a randijukrol h sétáltak,plázába voltak,reméli h mi is kedvelni fogjuk a Pistit,de a korát sosem mondta el. Mindig csak annyit mondott h picit idősebb nála.
Nem ütötte meg a férjem,csak mondtuk neki h takarodjon el meg hasonlok.
Elsösorban a lányomat raknám helyre....
Aztán fogadnék pár roma csávot,hogy egy utcai bunyóközben rakják helyre az ipsét.Ez nem normális!!!!
59%: én egy hónap múlva töltöm a 37-et, de gyakorin max véletelnül írom ki azt, h "hogy" és maximum, nálm következetesen és szinte mindig "h" és "max". ez nem kor és gyerekfüggő
ettől persze még lehet kamu, de szerintem nem az
Ez szép. Nem is tudom mit mondjak. Ami a legjobban meglepett,hogy volt itt olyan,aki még helyeselte is. Az ilyen PATKÁNYOKAT irtani kéne,ahogy előttem is írták,nem kizárt,hogy a kisgyerekeket is "szereti". És különben meg hogy lenne szerelem mégis egy 42 és egy 14 éves között? A lány részéről még esetleg,de biztos vagyok benne,hogy ha valaki ennyi idősen együtt van egy kiskorúval az nem szerelemből.
Nem ismerlek titeket,nem tudom,hogy neveltétek,de ebből nekem az jön le,hogy nem elég szigorúan. Ne engedjétek neki,hogy többet találkozzon vele,ha visszapofázik,akkor a hagyományos módszer(pofon).
A magyar törtvények is sokat érnek,nem mondom. Senkihez nem tudtok fordulni,ez aztán fain! Azt sem tudom,kinek gratuláljak már...viszont mindenkinek üzenem,aki kicsit is ennek a "szerelemnek" a pártját fogja,hogy kicsit nézzen már körül a lelkében,mert nagyon elcseszett értékrendje lehet. Jónapot.
Ideges vagyok azért rövidítek meg ütök néha félre...
A lányom egyébként nem nőies,14nek sem látszik. Folyton kért push up-os melltartót,mert a barátnőivel szemben neki még szinte semmi melle nincs. De nem vettünk neki.
Ő olyan naiv... Sok lánynak az iskolából már van barátja 10-12 osztályos fiuk. Mondta is h ùgy érzi le van maradva mindenkinek van barátja neki nincs. Mondtuk neki h ráér még,és majd neki is lesz,és akkor jött a ,Pisti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!