Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vissza kéne hozni azt hogy...

Vissza kéne hozni azt hogy este 10 után 18 éven aluli ne tartózkodhasson az utcán. Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés

Tele a discó minden hétvégén 14 15 éves taknyos kölykökkel, vagy ne adj Isten még fiatalabbakkal. Holt részegre isszák magukat, hol ott 18 éven aluli személyt ki se lehetne szolgálni alkohollal. Füveznek, hajnalban esnek haza belőve részegen. A lányok teherbe esnek és azt se tudják kitől. Azt képzelik ettől lesznek menők. A tanulmányuk a béka segge alatt van. Mire betöltik a 18-at úgy kiégnek mint egy negyven éves. Ez a mai rendszer hibája, régen nem volt ilyesmi. De a szülőknek se sok esze van, törvénybe kéne azt is hozni hogy aki elengedi a kiskorú gyerekét éjszakára alaposan büntessék meg.

Akikre ez nem igaz ne vegyék magukra.

2013. jan. 24. 21:37
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
75%
A kérdezőnek nem tudom, milyen hobbijai vannak, hogy szokott kikapcsolódni munka vagy iskola után, de szerintem tőle is meg kéne vonni, havonta csak egyszer csinálhatná. Pl. havi egyszer nézhetne tévét vagy hallgathatna rádiót, 8-tól 12-ig.:) Meglátjuk, meddig bírná.
2013. jan. 25. 12:14
 42/46 anonim ***** válasza:
0%

Tulajdonképpen neked a bulizának melyik részével van bajod ? A táncolással, az ivással, a haveri társasággal, a környezettel, ahová beülnek (pl. szórakozóhely) ? M

Melyik része nem tetszik és pontosan mit takar nálad a "féktelen" jelző ?

Amúgy jársz is rendszeresen ilyen helyekre és ott tapasztalod ezeket, vannak konkrét esetek, amiknek szemtanúja voltál ? Vagy elképzeled, hogy hogy zajlik a bulizás és rávetíted a sztereotípiáidat ?

2013. jan. 25. 12:21
 43/46 A kérdező kommentje:
Nem a bulizással van bajom hanem azzal hogy a kiskorú gyerek hajnalban esik haza minden hétvégén holt részegen. Ami azért valljuk be nem normális dolog. De mindenki azt csinál amit akar úgy él ahogy akar, mint már előbb is leírtam többet nem foglalkozom ezzel a kérdéssel. Vegyétek úgy hogy vissza vontam mindent. Annyit isztok és buliztok amennyit csak akartok. Nem is értem minek foglalkozom én ezzel, valószínűleg elment az eszem. További jó bulizást és lerészegedést kívánok. Csak aztán nehogy véletlenül valamelyik árok szélén végezzétek.
2013. jan. 25. 13:08
 44/46 anonim ***** válasza:
79%

De , neked a bulizással van bajod...mert ahogy látom, te csak a sztereotípiáidat ülteted rá a bulizásról alkotott fogalmaidra - mindenki, aki bulizik, az hajnalban esik haza, mindig holt részeg , mindig be van lőve (mivel is ?), emberhez méltatlanul viselkedik...stb.

"Csak aztán nehogy véletlenül valamelyik árok szélén végezzétek."

No comment....

Ja, a legérdekesebb az, hogy én például annak ellenére, hogy mi a véleményem az általad felvetettekről, sosem voltam egy nagy bulizós, van a baráti körömben olyan ember is, aki nem szokott, olyan is ,aki igen. Valahogy mégis meg tudjuk érteni, hogy nem mindenki egyforma..

2013. jan. 25. 13:16
 45/46 anonim ***** válasza:
74%

Pontosan kérdező, te itt próbálod meg kiélni magad valami oknál fogva.

1. NEM minden tizenéves esik haza részegen.

2. A válaszolók legnagyobb százaléka nem tizenéves volt, te már rájuk is rájukhúzod, hogy részegen esnek haza...

3. Többé-kevésbé ez egy szabad ország, az iszik és bulizik, aki akar.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy van egy gyereked, aki hasonlóan járt - és ezért egyedül te vagy a hibás, nem a rendszer.

Vagy rettenetesen életunt vagy.

2013. jan. 25. 13:23
 46/46 anonim válasza:
30%
Ja, és úgy egyébként komolyan azt gondolod, hogy aki inni akar meg drogozni, az csak este 10 után tudja azt megtenni, aki pedig este 10 után kimegy az utcára az csak és kizárólag önpusztító céllal teheti azt? Szerinted például egy fiatal, aki beleesett abba a hibába, hogy drogfüggő lett, az csak este 10 után és ráadásul az utcán műveli ezt a tevékenységet?
2013. jan. 26. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!