Ti is utáljátok, amikor a párotok elmegy este a haverjaival?
És hajnal 1-kor vagy még később megy haza...
Beisznak, meg minden..
Én annyira nem szeretem.
ha hagyod hogy a fejedre nöjjön bárki,és azt tegyen veled amit akar,akkor ne csodálkozz.minek vagy akkor vele,ha valami nem tetszi akkor lépni kell,arra meg ne várj h megváltozzon.
már bocs.
Nem, mivel sose volt ilyen párom!
Második házasságban élek, de egyik férjem se járt el, s nem is ivott soha.
Hajnali 1-kor????? Azta, lövöd neki a pizsit vagy mi???
Ha én elmegyek este, reggel 5-6 előtt nem nagyon érek haza.
nem csak azzal van bajom, hogy isznak, hanem azzal is, hogy egyáltalán elmegy. én nagyon ritkán járok el, leginkább azért, mert sosincs kivel eljárnom.
önző lennék?
Nem, mert nem gyakran teszi, szórakozni meg mindenkinek joga van...
Persze nem négykézláb szokott hazajönni (max. énekelve), de ha előfordulna, sem tépném le a fejét. A fő, hogy hozzám jöjjön haza.
Én kifejezetten örülök, mikor jól érzi magát a barátaival, olyan aranyos olyankor.
ki mondta, hogy balhézok?
:D
Arról ő nem igazán tehet, hogy neked nincs kivel eljárnod. Az már legyen a te bajod.
Korlátozd le nyugodtan, vagy szétmentek, vagy majd akkor 40 évesen fog a kocsmából hazavánszorogni úgy, hogy körbehányja a fél házat, meg a gyerekek majd látják milyen egy alkoholista apjuk van. Lényeg, hagyd hogy míg fiatal addig hagy csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!