Ti is utáljátok, amikor a párotok elmegy este a haverjaival?
És hajnal 1-kor vagy még később megy haza...
Beisznak, meg minden..
Én annyira nem szeretem.
nah már most a kérdés alapvetően tartalmazza annak a feltevés helyességét, hogy szoktál érte balhézni: ti is utáljátok?
na már most, azért nem jársz el mert nincs kivel vagy mert alapból nem vagy bulizós fajta? ha azért mert nincs kivel akkor csupán irigy vagy, mert neki van kivel. ha meg nem vagy bulizós fajta akkor szimplán önző.
én se vagyok bulizós fajta, sose csináltam belőle gondot ha elment a haverjaival. csak egy valamit kértem tőle, hogy ugy jöjjön haza hogy lehetőleg ne ébredjek fel rá...
Ha szeretne elmenni, nyugodtan mehet, minden lelki furdalás nélkül, és akkor jön haza, amikor szeretne. Nem tizennégy évesek vagyunk, és én semmiképpen nem az anyukája vagyok, hanem a barátnője, a szerelme.
Tudja, hogy kapcsolatban van, amiben megkap mindent, de vannak akik igénylik, hogy néha elmenjenek otthonról a haverokkal sörözni, biliárdozni.
Én is eljárok a barátnőimmel, ha épp olyanom van.
Bár a legjobb bulik azok, ahová együtt megyünk.
Az én párom nem szokott kocsmázni (mármint ilyen szinten), meg nem is részeges, viszont el szokott menni olykor-olykor a barátaival meginni valamit. Ők ilyen gyerekkori barátok, ilyenkor persze hív engem is, de általában hagyom, had bontakozzanak ki. :D De amúgy sosem szokott részegen hazajönni.
Addig én otthon elvagyok, olvasok, netezek, pihenek...stb.
Én is el szoktam menni külön is, az én gyerekkori barátaimmal, meg nagyon nagyon sokat vagyunk együtt, meg el is megyünk ide-oda (a közös barátainkkal is), szóval nincs probléma :)
Amit te csinálsz, az tényleg önzőség. Keress barátokat aztán menj te is el!! Vagy foglald el magad, keress valami hobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!