Ha a párod elmegy este, mennyi idő múlva hívod fel telefonon?
Sztem ne hivogasd annal rosszabb.Jo ha reggelig nem jon akkor igen hivd fel de hidd el annal idegesitobb nincs mikor a no hivogatja a pasijat hogy hol van...
30/N
semennyi. ilyen kérdést nem teszek fel neki és ő se nekem. ha megbeszéljük, h egymás nélkül mozdulunk ki, akkor hagyjuk, h a másik nélkülünk jól érezze magát. persze beszélünk telefonon, de nem presszionáéljuk a másikat. inkább a szíve húzza haza, mint én :)
36/N
Ha mondja, hogy 11re hazaér, de mondjuk még fél 12 után sincs itthon, akkor rácsörgök, vagy írok neki egy smst, hogy minden rendben van-e. Ez a ritkábbik eset, mert vagy időben hazaér, vagy szól, hogyha késik - ez fordítva is így működik -, és így nincs felesleges aggodalom.
Ha nem mond időpontot, akkor általában ő hív éjfélkor-1 körül, hogy minden ok, lassan indul haza, vagy még marad. Ez is működik visszafelé is.
Egyáltalán nem hívom fel.
Mennyi idő után... Atyavilág! Csak nem komoly a kérdésed? Számonkéred, beszámoltatod a párodat minden percéről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!