Ha a párod elmegy este, mennyi idő múlva hívod fel telefonon?
Nem hívom. Mindig megkérdezem tőle még itthon, hogy mikor várható, hogy hazajön. Ha mond egy időpontot és ahhoz képest 1 órával még sehol és még nem is jelzett, akkor írok egy smst, hogy jól van e. Ha meg nem mond időpontot, akkor azért olyan hajnal 1-2 körül(feltéve, hogy még ébren vagyok, ami amúgy nem gyakori) írok neki, hogy mi a helyzet. Ilyenkor általában egyébként éjfél körül dob egy smst, addigra már tudja mikor fog hazaérni.
Szóval nem szoktam hívogatni, csak ha már nagyon nincs róla életjel.(pest..) Vannak fiús esték, amik lehetőség szerint maradjanak is fiús esték. Olyankor nem kell nekik az aggódó, meg rosszabb esetben féltékenykedő barátnő. Még telefonon keresztül se.
Én sem hívom fel.
Miért is ne maradhatna tovább, csak úgy?
Szerinted milyen lehet egy pasinak az, amikor a haverjai előtt telefonon elkezdi faggatni a barátnője, hogy meddig marad, nem akar-e inkább hazamenni? Tök gáz!
Mondjuk mi már 8 éve együtt vagyunk, van 2 gyerekünk és kb. havi 1x járunk el egymás nélkül szórakozni.
Ha mindennapos lenne, akkor talán másképp gondolnám, de ilyen ritkán nekem belefér az, hogy akár reggel jön haza.
Az is vagyok. :)
Igaz, én eleve nem ilyen társat választottam, ezért nincs is ilyen problémám.
Mindig megkérdezem, kb. mikor jön. Nem szabok neki időkorlátot, csak hogy meddig tuti ne aggódjak. Plusz mielőtt elindul, felhív (ez a szokásunk még akkorról maradt, amikor még csak egy kulcsunk volt és folyton hívogattuk egymást, hogy a másik otthon van-e és be tud-e engedni :) ).
Ha egy félóra-óra eltelt már az általa mondott időponthoz képest és még nem hívott, akkor felhívom. De általában magától hív, hogy ne aggódjak, csak jó a buli és még marad valamennyit.
Mindig ébren várom meg, egyszer volt hogy nem, akkor fesztivált rendezett és egy héten keresztül hajnali 4-6 között esett haza. Én meg reggel mentem dolgozni, úgyhogy muszáj volt aludnom, egy hétig nem bírom ki napi két óra alvással :D
Az enyém se jár el kocsmázni.
Barátokkal találkozni szokott,de az évek alatt nekem is barátaim lettek,igy együtt njárunk el,ahogy bulizni is néha.
Ha napközben dolga van valahol,akkor is ir hogy épp merre van,mikor ér haza vagy vissza a melóba (egy helyen dolgozunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!