Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod elmegy este,...

Ha a párod elmegy este, mennyi idő múlva hívod fel telefonon?

Figyelt kérdés
Pl. elmegy haverokkal kocsmázni. Mennyi idő után hívod fel hogy nem akar e még hazajönni?

2013. jan. 19. 20:54
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

én hívtam régen sokat. Bár én nem vagyok ivós, ezért nem értettem, mit tud órákig a kocsmában ülni? Aztán lettek barátnőim, igazi barátnőim, és azóta én sem vagyok olyan hepciás. Annyit kértem, hogy ha mond egy időpontot, akkor ha nem ér haza, csörögjön vagy egy sms-t írjon.

Neki volt egy olyan esete, amikor este a Keletinél megtámadták, és a rendőrök hozták haza. Azóta ha nincs itthon időben, ideges vagyok, főleg, ha felhív, és azt mondja, elindult haza. Fél órás út, és másfél óra múlva még nincs itthon, akkor azért már rácsörgök. De szerencsére ez ritkán van. Nem számoltatom el, nem kérem számon, csak ha a megbeszélt időre nincs otthon, szeretem tudni, hogy jól van-e.

2013. jan. 21. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!