Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod elmegy este,...

Ha a párod elmegy este, mennyi idő múlva hívod fel telefonon?

Figyelt kérdés
Pl. elmegy haverokkal kocsmázni. Mennyi idő után hívod fel hogy nem akar e még hazajönni?

2013. jan. 19. 20:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt ígérte három körül itthon lesz, és olyan tájba felébredek és még nincs itthon, akkor küldök neki egy sms-t, hogy jól van-e. (A budapesti éjszaka nem biztonságos, nem féltékeny vagyok, csak féltem, ha ilyenkor visszaír, hogy minden rendben, akkor nyugodt vagyok.)
2013. jan. 19. 21:00
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Te nem aggódsz kérdező, hanem nem tud mit csinálni egyedül. Gondolom hobbid sincsen, csak a párod.
2013. jan. 19. 21:04
 13/31 A kérdező kommentje:
Éjszakai hobbim nincs, ezt jól látod! :D
2013. jan. 19. 21:06
 14/31 anonim ***** válasza:

A késön-kérdéshez:

Ezt irtam: "ha netán nagyon késön jönne, akkor Ö HÍV engem"

Ez azt jelenti, hogy amikor elmegy, mond egy idöt, hogy kb akkora jön, ha ezt több mit fél órával túllépi, akkor felhiv, hogy késöbb jön, ne várjak hiába, vagy ne idegeskedjek, hogy valahol baleset erte.

2013. jan. 19. 21:07
 15/31 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam felhívni. Ő általában 6-7 körül jön össze a barátaival, és onnantól kezdve hajnali kettőig/háromig nem aggódok (közös megegyezéssel). Eddig mindig megjött időben, de ha nem jönne, akkor valószínűleg felhívnám, hogy jól van-e, mert én sem tudnék nyugodtan aludni, míg nem tudom, hogy rendben van-e.

Mondjuk olyan már volt, hogy nem jött meg akkora, amikorra kb. mondta, de feltett facebookra egy ölelkezős képet a barátjával, na akkor pl. nem hívtam, mert láttam, hogy megvan, csak épp jó a hangulat, és azért nem jön.

2013. jan. 19. 21:18
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
nem hivnám fel.
2013. jan. 19. 21:19
 17/31 anonim ***** válasza:
56%

omg! miért hívnám fel? ha valami baj van. úgyis hív vagy ő, vagy a haverjai. ha nincs, akkor hadd szórakozzon már nyugodtan.

egyszer éjjel kettőkor kitalálták, h elugranak Bécsbe, mert a haverja nyert egy kis pénzt vmi online játékon. el sem hittem, de mondtam, h menjetek, én tuti maradok itthon, mert dögfáradt vagyok :) cégesbuli után voltam :)

másnap délben keveredett haza. egy szavam nem volt, bár a szuvenír hiányát nehezményeztem :)

nem szoktam ellenőrizgetni, pláne nem hazarendelni. iszonyat demoralizáló, és én sem örülnék, ha a saját párom ezzel rombolná az estémet, h hívogat és számonkér. ha bajom van jön és hazavisz, ha nincs, akkor érezzem jól magam. ugyanígy én is. kocsival elmegyek érte a világ másik végére hajnalban, ha szüksége van rá, de ha reggel 8kor talál haza, akkor addig alszom mint a bunda :) nagyfiú, tud magára vigyázni.

2013. jan. 19. 21:33
 18/31 anonim ***** válasza:

Soha nem hivtam meg fel. Amugy is ejszakai munkaja van, tehat ejfel, hajnal 1-2 elött sose er haza. Ha melo utan meg elmegy valahova a többiekkel akkor küld egy üzenetet, hogy majd jön, nem tudja mikor, ne varjam meg, reggelt kelt.

Ha en megyek a baratiammal, akkor irok neki, hogy elmentem Juliskaval, majd jövök, passz, hogy mikor, de ne varjon ram ha faradt.

Eleg nagyfiu mar, ha baj van akkor ugyis felhiv vagy a baratai szolnak. Idöre se kell hazajönnie, jön amikor vegez es kesz. Nem a gyerekem, hogy hivogassam, hogy mikor jön haza vagy idöt szabjak neki, hogy mikorra kell itthon lennie...

Felek en is egyedül, egy argentin dog nekem segitseg es rendörsegre bekötött riaszto.

2013. jan. 19. 21:45
 19/31 anonim ***** válasza:
Nem hívom fel. Nagyfiú már, és én nem az anyja vagyok. Egyébként a mama sem hívogatja:)
2013. jan. 19. 21:54
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig megbeszéljük, hogy kb. hánykor jön haza a másik, és ha onnanstól késik 1 órát akkor hívom fel, hogy rendben van-e. Múltkor megbeszéltük pl. hogy ő max 2-ig akar maradni, mert másnap ezer dolga van, és én 3-kor írtam neki smst, hogy kicsit aggódok nem rabolták-e el (gyalogolt 40 percet vissza, mert nem volt már hajnalban helyi) és ha rendben van értesítsen és alszok tovább. De nem hívom fel éjfélkor, nem égetném be a barátai előtt :D Így is papucsnak hívják a munkatársai :) akár hajnali 5-ig is mehet bárhova kedve szerint, de tényleg ha megbeszéljük hogy 5-re akkor 5-re. Ennyi. Ez az én lelki nyugalmamért van. Mivel fel szoktam riadni, hogy úristen már ennyi az idő, már haza kellett volna érnie, biztos kirabolták és félholt. Szóval azt akarom mondani kérdező, hogy ne telepedj rá, hagyd szórakozni, viszont mindig beszéljétek meg mikorra várható, így senkit nem ér meglepetés :)
2013. jan. 19. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!