Most én leszek feljelentve? Szerintetek kapni fogok
valamit?
Figyelt kérdés
Múlthéten az egyik osztálytársamat elkezdték cseszegetni hogy milyen büdös (amúgy tényleg az) ő meg idegbajos lett és elkezdte rugdosni a tanáriasztalt meg mindent és csúnyán beszélt. Mentem kidobni a kajámat ő meg ott verte magát és mondtam neki h álljon már le erre elkezdett ordítani h kussoljak meg anyázott mondtam neki h fogja be. Mellkason ütött és meglökött én meg ököllel orrbavágtam és eltört a szemüvege, utána már azért sírt meg kiabált. Osztályfőnök azt mondta hogy lehet hogy rendőrségi ügy lesz belőle és attól függ hogy a gyerek szülei hogy döntenek. Mert én nem akarom kifizetni a szemüvegét, nem rajtam kellett volna levezetni az idegét. Amúgy is ő ilyen anyuci, apuci pici fia aki mindig ártatlan ha történik valami, mindig más szívja meg nem ő. Nekem már egyszer volt rendőrségi ügyem, nem akarok megint. Most megint miért én vagyok a hibás? Nem én kezdtem
Tanuid vannak rá, hogy neked esett, ok nélkül te pedig védekeztél, arányosan.
Ennyi.
2012. febr. 14. 15:28
2/17 anonim válasza:
Nem lesz belőle semmi,mert jogos önvédelem címén védekezhetsz és ott lesznek a tanúk, akik bizonyítják, hogy az egészet ő kezdte. És különben is kiröhögnék a rendőrségen, ha megkérdeznék tőle: "mi történt kisfiam?" "hát mellbevágtam,fellöktem valakit ő meg erre betörte az orrom"..
2012. febr. 14. 15:30
3/17 anonim válasza:
Gondolom a szülőknek előadva a mellbevágás és a lökdösés kimarad a sztoriból!
2012. febr. 14. 15:31
4/17 anonim válasza:
Nem kellett volna egyből ütni, elég lett volna meglökni, ha Ő üt, akkor Ő mehetne most a rendőrségre, de lényegtelen, a tanuk bizonyíthatják azt, hogy Ő kezdte a lökdösést, de te elég idegesen reagáltál, simán kirughattad volna a lábát is. Vagy neki lökhetted volna a falnak, a szemüveg meg tényleg, nem épp olcsó, szóval a szüleit ennyiből megértem! 14L
2012. febr. 14. 15:32
5/17 anonim válasza:
a rendőrök biztos örülni fognak ha ilyen sz.ros üggyel kell foglalkozniuk
2012. febr. 14. 15:33
6/17 A kérdező kommentje:
Ma ofő behozott egy btk másolatot és ellenem beszélt. Én is úgy tudom hogy ha megüt és visszaütök az önvédelemnek számít.
2012. febr. 14. 15:35
7/17 anonim válasza:
Hát nem ütött meg...
2012. febr. 14. 15:39
8/17 anonim válasza:
Úgyértem nem annyira... De te egycsapással orr + szemüveg, meg is vakulhatott volna.
2012. febr. 14. 15:40
9/17 anonim válasza:
Tök mind1 mennyire ütött meg. Ő ütött(lökött) először és az új törvény szerint a védekezés lehet nagyobb arányú. Régen ha késsel támadtak meg nem lehetett lelőni a g*cibe mert "nem volt arányos". Most már le lehet.
2012. febr. 14. 16:03
10/17 Andizsuzsi válasza:
"az új törvény szerint" melyik új törvény szerint? A kárt, amit okoztál szerintem meg kell térítened. Láttad a szemüvegét, mégis oda ütöttél. Nem lehet azt mondani, hogy véletlen volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!