Lassan 12 éves leszek (februárban) és szeretnék, vagyis nem szeretnék. De nem ártana anyával a, , női dolgokról" beszélgetnem. Hogyan vághatnék bele? Ti hogy beszélgettettek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 19:12
1/14 anonim válasza:
Mit szeretnél illetve nem szeretnél?
2/14 A kérdező kommentje:
beszélgetni anyummal... :/ :D
2012. jan. 2. 19:15
3/14 anonim válasza:
"szeretnék, vagyis nem szeretnék." Mit szeretnél illetve nem szeretnél?
Én egyszerűen csak feltettem a kérdéseimet, volt, amire Anyukám szívesen válaszolt, volt, amire kevésbé. Menj oda anyukádhoz egy nyugodtabb pillanatában, amikor kettesben vagytok. Mondd el neki, hogy szeretnél tőle valamit kérdezni, és vágj bele.
4/14 A kérdező kommentje:
az vessző akarna lenni :/
2012. jan. 2. 19:16
5/14 A kérdező kommentje:
hát jó... :D köszi! :)
2012. jan. 2. 19:17
6/14 anonim válasza:
Hidd el, hogy csak az első mondatok nehezek, utána egyik kérdés és válasz követi a másikat.
Menj oda és nyíltan mondd meg édesanyádnak, hogy mit szeretnél.
Ha sikerül nyitnotok egymás felé - márpedig miért ne sikerülne :) - ez alapja lehetne egy olyan anya-lánya kapcsolatnak, amely a későbbiekben is rengeteget nyújtana nektek.
7/14 A kérdező kommentje:
ú, köszi! :D
2012. jan. 2. 19:21
8/14 anonim válasza:
Hat sajnos hogy nem anyukad kezdemenyezi az ilyen beszelgetest,mert egy szülönek kellenne a gyereket felkesziteni az eletre, nalam anyukam kezdte.Mivel te is erzed hogy valami hianyzik,kezd el szepen egy kerdessel,a többi jönni fog.
9/14 anonim válasza:
Hááááát, sztm. felesleges odamenned beszélgetni vele..., sztm. már sok mindent tud Ő is. :-/
10/14 anonim válasza:
Szerintem este amikor nincs világos, akkor kezd kérdezösködni, mert úgy egyikötök sem jon annyira zavarba, meg könnyebb is megfelelö hangulatba kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!