Miért zavarodok meg, ha beszélgetnem kell?
Figyelt kérdés
Nagy problémám, hogy amikor beszélgetnem kell valakivel, akkor teljesen megzavarodok, nem tudom kontrollálni magam, jóformán csak nyökögök. Ez nagyon idegesítő. Lehet valami megoldás erre? A válaszokat előre is köszönöm.2011. máj. 2. 15:03
1/6 anonim válasza:
Próbálj meg sokat, hangosan artikuláltan felolvasni.
2/6 anonim válasza:
Ez vmiféle önértékelési zavar lehet, nincs elég önbizalmad. Beszélj egy pszichológussal!
3/6 anonim válasza:
Az első kérdés az lenne, hogy mindig fenn áll a probléma, vagy mondjuk csak bizonyos embereknél? Azon is el kéne gondolkodnod, hogy ennek mi lehet az oka. Zavarban vagy? De mitől? Vagy félsz, esetleg szociális fóbiád van?
Ha ezekre a kérdésekre válaszolsz, nagyon sokat tudsz segíteni önmagadnak, hogy megkeresd a megoldást, és így könnyebben tudunk mi is segíteni!
4/6 A kérdező kommentje:
Valószínűleg szociális fóbiám van, mert rettegek az emberektől, főleg ha sokan vannak egy helyen. Ilyenkor épp, hogy nem leszek rosszul.
2011. máj. 2. 15:40
5/6 anonim válasza:
Mindenképp keress fel egy szakembert, mert így nem élet az élet. Hidd el rengeteget tud rajtad segíteni, manapság ez már eléggé gyakori betegség, megéri elmenni!
6/6 anonim válasza:
Hát szociális fóbiám nekem is van, de nekem csak akkor ilyen ha idegen nyelven kell megszólalnom, az anyanyelvi beszédet már jobban 'kitanultam' :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!