14 éves leszek és még soha sem kerültem a barátságnál közelebb egy fiúhoz sem, nem azért mert nem szeretnék megismerni egy fiút közelebbről. Viszont több ismerősömnek már volt barátja. Velem van valami baj?
nem kell elsietni nyugi! Mindenkinél máskor van itt az ideje!
ne feledd: ha jól választasz többet nyersz. A jóra mindig várni kell. Mások meg ne érdekljenek.
Nem vagy lemaradva semmiről, emiatt ne aggódj.
Néha elgondolkodom azon, hogy inkább azzal van a gond, aki általános iskolás korában "elfogyaszt" már több fiút is...
Szóval türelem, majd eljön!!!
Az első barátommal 15 és fél évesen jöttem össze, ő akkor 20 éves volt. Fél év múlva szakítottunk. Két év múlva (elég kalandos módon) újra összejöttünk és több, mint egy éve újra egy pár vagyunk.
A szakításunk oka legfőképp kimondatlanul is az volt, hogy még nagyon gyerek voltam, nem voltam kész egy párkapcsolatra, még a komolytalan együtt járásra se.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ne bánd, hogy még nem volt barátod, semmiről nem késtél le, élvezd még, hogy gyerek lehetsz.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!