El sem tudom képzelni hogy valamikor olyan jó anya és feleség leszek mint a tesóm?
8 év van közöttünk. 22 évesen ment férjhez, 23 évesen szülte az első gyerekét, 25 évesen a másodikat. Most már 7 és 5 évesek a gyerekek, vettek egy lakást. Ugye minden nap főz, süt, rendben tartja a házat, bevásárol, suliba/oviba viszi őket, délután tanul velük, mellette a férjével is foglalkozik, legtöbbször csinos stb. Nem tudom én leszek-e valamikor ilyen...
22/L
Mondjuk neki abból a szempontból talán könnyebb, hogy nincs munkahelye, nem dolgozik. Szóval főállású anya.
De akkorsem tudom elképzelni magamról, hogy majd én is így rendben tudjam tartani a környezetet, a gyerekeket.
Miért nem?
Kezdjük ott hogy mostanában kezdtem el főzőcskézni tanulni, és még nem minden megy tökéletesen. Meg úgy ezeket a dolgokat olyan nagy felelősségnek tartom, vagy hogy is mondjam, olyan felnőttesnek. Jó nyilván az a 8 év sokat számít, de én ilyen dolgokhoz még olyan "kicsinek" tartom magam. Na ezt most jól körülírtam... :)
:)
Hm..először is ott kezdeném, hogy én ugyan abban a szituban vagyok, mint te, meg a nővéred, csak én a nővér vagyok :)
Ezt úgy értem, hogy az én hugom pont ugyan ezeket mondta nekem, mint, amiket most Te leírtál itt a kérdésedben.
Hogy én milyen jó anya és feleség vagyok.. mellette meg milyen jó háziasszony.. hogy milyen türelmes vagyok a gyerekeimmel, egész nap foglalkozok velük..mindig finomakat főzök, és a házat is rendben tartom..stb. stb. Már kívülről tudom, mert nagyon sokszor elmondta. A lényeg az volt, hogy Ő úgy gondolta, hogy a nyomomba sem érhet soha, ha majd arra kerül a sor, hogy neki legyen férje, gyerekei..
Tudod, az a legfurább az egészben, hogy én cseppet sem gondolom úgy, ahogy Ő látja. Én nem vagyok olyan tökéletes, amilyennek Ő lát! Messze nem :) Viszont, a hugom egy tök édes lány! Helyén van az esze, a szíve pedig még inkább :) Egy nagyon jó lelkületű lány.( Ő most ugyan úgy 22 éves, mint Te.)
Én tökéletesen biztos vagyok benne, hogy a hugom egy csodás anya lesz, akit imádni fognak a gyerekei! Egy szuper kis háziasszony, annyi majd sürög- forog a konyhába, és egy szerető feleség, aki a férjére is mindig szakít időt!!
Hogy miből tudom? :) Szeretne ilyen lenni.. ez pedig már jelent valamit! Próbálkozik a főzéssel.. látom, ahogy a vőlegényéhez viszonyul.. Ismerem Őt.
Szerintem neked sem kell emiatt aggódnod :) Akkor sem törik össze a világ, ha épp nem tudsz majd minden nap főzni.. ha épp kicsit szalad a ház, vagy kiborulsz a gyerekeid miatt, mert úgy rosszalkodnak.
De szerintem kérdezd meg erről a nővéred. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!