Sürgős! Ha van szerződésem a tulajjal, és ő mondja fel a szerződést, akkor mi történik? Albérlet
Figyelt kérdés
Ma hívott a lakás tulajdonos, hogy szerdára költözzek ki, mert kell neki a lakás. 1 évre írtunk alá, 5 hónap telt el. 1 havi kauciót fizettem neki, de ilyenkor nincs az, hogy ő fizessen nekem még valamennyit pluszban? Nincs most arra pénzem, hogy máshova fizessek kauciót:S2011. ápr. 4. 21:26
41/43 anonim válasza:
Kérdező, mindenféleképpen keresd meg a bérbeadódat és kérdezd meg, hogy mikor óhajtja a kauciódat visszaadni.
Egyidejűleg írj ajánlott levelet neki, ugyanezzel a szöveggel.
A válasszal mehetsz a bírósági panasznapra és fizetési meghagyást kérsz.Ha nem fizet erre sem, keress meg priviben.
42/43 anonim válasza:
Igen zavaros az ügy.Hol van a tulaj?Amikor felmondott neki,miért nem kérte a kaukciót ott helyben vissza,az ügy további bonyolitása nélkül?Valamit csak mondott,hogy miért nem.
43/43 A kérdező kommentje:
kertem helyben, azt mondta elutalja majd.. Azota semmi sem erkezett. Hivtam, nem vette fel. Voltam a lakasnal,az teljesen ures, ahogy hagytam.. De hetfon koltozok uj alberletbe.. 20+rezsi.. Egy szobat berlek egy 3szobas lakasban.. A sutomet eladtam, igy tudok kauciot fizetni.. A lakasban semmi kart nem okoztam.. 3tanyer tort ossze.. Vettem a helyukre masikat.. Nem volt keszlet egyik sem.. A cimet nem tudom.. De hivni probalom.. Jobbat nem tudok..
2011. ápr. 9. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!