A DIGI-nél kötött szerződésem bekötési határidejét a szolgáltató már kétszer megszegte. Lehet ilyenkor szerződésszegés okán a szerződést illetve a hűségnyilatkozatot felbontani?
Szeptember 20-án kötöttem szerződést a diginél, 1 hónap áll a szerződéseben bekötési határidőként. Október 21-én bementem az irodájukba reklamálni, hogy a szerződés szerint már be kellett volna kötniük de nem történt semmi. Módosították a szerződés bekötési határidejét okr 22-re és azt mondták másnap délután be is kötik. Azóta sem kötötték be a netet pedig nov 1 van. A kérdésem az lenne, hogy holnap mindenképp bemegyek az irodára, van-e esély arra, hogy kétszeres szerződésszegésre hivatkozva felbonthassam a szerződést? Sajnos azt mindenhol nagyon szépen ecsetelik, mi lesz ha én szegem meg a szerződést, de arról nem találok semmit, ha ők követnek el ilyesmit.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Persze hogy lehet, csak legyen "lepapírozva".
Írd le hogy mi történt, milyen indokkal felmondod és vetesd át vagy küldd el tértivevényesen.
Kb. 2 hete mondtam fel a DIGI internet-szerződésemet, (nem volt könnyű), az egész egy utálatos banda és a szolgáltatás csapnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!