Miért van tejhatalmuk a főbérlőknek és a munkáltatóknak, az albérlőkkel és a munkavállalókkal szemben?
Össze vissza kevered itt a dolgokat. Mi köze a lakhatási válságnak a bérlési jogokhoz? Lakhatási válság azért van, mert a kereslet felülmúlja a kínálatot.
Ha pedig te írod le saját magadtól, hogy te állandóan olyan problémákba ütközöl amikkel mások ugyanolyan helyzetben nem találkoznak, az meg elég sokatmondó.
Én is azt mondom, hogy nagyon gyanús jel, hogy mindenki hülye, csak te nem.
Én is béreltem lakást, meg egyéb ingatlant is, most meg adok ki. Volt problémám bérlővel (nem fizetés miatt) 1 hónapot elengedtem, de ennél többet nem tudok/akarok tenni.
Igazából azt sem tudjuk, hogy mi bajod van.
Én ajánlottam pszichológust és egyébként én már voltam, azért is ajánlom neked.
#82 "Igazából azt sem tudjuk, hogy mi bajod van."
Ez a lényeg.
Van valami egyéni problémája, de nem hajlandó elmondani mi az - nyilván mert abból egyből lejönne, hogy vele van a gond és nem másokkal.
"Az a hazugság, amikor azt állítod, hogy rendesen be vannak szabályozva a bérlők és a munkavállalók jogai, és hogy több joguk van, mint a tulajdonosnak, miközben lakhatási válság van. Érted?"
Te viszont nem érted, hogy f@szságokat hadoválsz itt.
Igenis, elég rendesen le vannak szabályozva a jogok.
Olvad el a Ptk - t, meg az Mt - t.
Az, hogy te nem érted ezeket.... egyéni szoc. probléma.
A bérlőnek valóban több joga van a tulajdonossal szemben.
A birtokláshoz való jog erősebb, mint a tulajdonjog, olyannyira, hogy a posszeszórius védelemhez elég csak a birtoklás tényét igazolni.
De nyilván ez neked nem mond semmit....
Na mondjad te szegény kiszolgáltatott védtelen ingatlantulajdonos.
Milyen több jogai vannak a bérlőnek a tulajdonossal szembe, had sajnáljalak már egy kicsit!
A "kisgyermekes anyuka nem tehető ki" már volt, mondd a többit!
"Mi köze a lakhatási válságnak a bérlési jogokhoz?"
Ez de beteg. Nem lehetne a regisztrációt IQ teszthez kötni?
Pl kapásból birtokost birtokvédelem illeti meg, a tulajdonossal szemben is.
Kérdező!
Mond már el,hogy mi a baj!
Kitettek, mert nem fizettél, vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!