Miért van tejhatalmuk a főbérlőknek és a munkáltatóknak, az albérlőkkel és a munkavállalókkal szemben?
"kapásból birtokost birtokvédelem illeti meg, a tulajdonossal szemben is."
Egyáltalán felfogod ezt a szabályt, kérdező?
Vagy túl idióta vagy ehhez is?
"úgyis "jobban tudod" mi bajom, mint én."
Hát ha elmondtad volna, hogy mi a f@szom bajod van....
Így csak annyi, hülye vagy!
#93 Ezzel a hozzászólásoddal magadnak mondtál ellent. De nem várom hogy észrevedd, elismerem, hogy 2 bittel nem fog menni. :)
Töröltesd ezt is, ha már kevés vagy velem szembe. Gyáva nyúl. ;)
Alapvetően nem szoktam töröltetni kommenteket, csak hát mivel itt valaki a föld alá tett volna engem....Ezt sem magam miatt, csak hát lett ám egy ilyen törvény, hogy aki agresszív tetteket kommentel a neten, az büntetendő (nem is akárhogy), így az ő védelme érdekében rányomtam a jelentésre, hogy ne kelljen csórinak csücsülni.
Ja, és szívesen. :P :D
Alapvetően nem tartanám helyesnek, hogy a tulajdonosokat nem védi semmi a nem fizető és adósságot hagyó (rezsi, közös költség) albérlőktől, de mivel a fieztésük 90-95%-át elkérik, és gyakran egyéb határsértő módon visszaélnek az albérlők kiszolgáltatott helyzetükkel, valahogy nem tudom őket sajnálni.
Amennyit elkérnek, bőven futja az adósságok rendezésére, és a felújításra ha lelakják.
Legfejjebb abban az évben nem háromszor mennek nyaralni Hawaiira, hanem csak egyszer. Nagy veszteség.
97-es!
Nagyon egyszerű a megoldás, vegyél minimum 2 lakást, de több mégjobb, egyikben laksz, a többit kiadod. Mehetnénk együtt Hawaiira is.
#99 Mert ez ilyen egyszerű, mi? Próbáltad már azt, hogy munka? Tudod, ez ilyen fogalom, aminek az a lényege, hogy aktív tevékenységgel megkeresed azt a pénzt, amit az albérlőidről lehúzol. Az ország háromnegyede ezt csinálja, többekközt az albérlőid, ráadásul két műszakban, hogy az irreális lakbéreden kívül legyen pénzük negélhetésre is.
Ha lelakták a lakásodat az albérlők, vagy hátralékot hagytak hátra, de nem bírod ki hogy egy évben ne menj háromszor Hawaiira, próbáld ki a munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!