Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért van tejhatalmuk a...

Miért van tejhatalmuk a főbérlőknek és a munkáltatóknak, az albérlőkkel és a munkavállalókkal szemben?

Figyelt kérdés
Ha vannak is jogai az albérlőknek és a munkavállalóknak, miért csak olyan jogaik vannak, amik kijátszhatóak a főbérlők, illetve a munkáltatók számára?
dec. 26. 17:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
82%

"kapásból birtokost birtokvédelem illeti meg, a tulajdonossal szemben is."

Egyáltalán felfogod ezt a szabályt, kérdező?

Vagy túl idióta vagy ehhez is?

dec. 28. 14:14
 92/101 A kérdező kommentje:
Tök mindegy mit írok ide, úgyis csak kötekedni jársz ide, így bármit írok csak valóságferdítessz, személyeskedsz, félre magyarázol, gázlángozol, ismételgeted azon saját hülyeségeidet is, amit már megbeszéltünk, azzal vádolsz engem, amit te csinálsz (mindezt írásban, ami visszaolvasható). Meg ha ember ismeretből élsz (hahahaha) úgyis "jobban tudod" mi bajom, mint én. :D
dec. 28. 17:16
 93/101 anonim ***** válasza:
79%

"úgyis "jobban tudod" mi bajom, mint én."

Hát ha elmondtad volna, hogy mi a f@szom bajod van....

Így csak annyi, hülye vagy!

dec. 28. 17:33
 94/101 A kérdező kommentje:

#93 Ezzel a hozzászólásoddal magadnak mondtál ellent. De nem várom hogy észrevedd, elismerem, hogy 2 bittel nem fog menni. :)

Töröltesd ezt is, ha már kevés vagy velem szembe. Gyáva nyúl. ;)

dec. 30. 14:23
 95/101 A kérdező kommentje:

Alapvetően nem szoktam töröltetni kommenteket, csak hát mivel itt valaki a föld alá tett volna engem....Ezt sem magam miatt, csak hát lett ám egy ilyen törvény, hogy aki agresszív tetteket kommentel a neten, az büntetendő (nem is akárhogy), így az ő védelme érdekében rányomtam a jelentésre, hogy ne kelljen csórinak csücsülni.

Ja, és szívesen. :P :D

dec. 30. 17:23
 96/101 anonim ***** válasza:
15%
Gratulálok a sok főbérlő hisztijéhez és hazug és valóság tagadó önigazolásaihoz. Mi lenne, ha elmennétek dolgozni és nem az albérlőiteken élősködnétek? Próbáltátok már? Mármint úgy értem dolgozni. Mert az albérlőből származó pénz ugyan bevétel, de nem nevezhető munkának.
dec. 30. 21:33
 97/101 A kérdező kommentje:

Alapvetően nem tartanám helyesnek, hogy a tulajdonosokat nem védi semmi a nem fizető és adósságot hagyó (rezsi, közös költség) albérlőktől, de mivel a fieztésük 90-95%-át elkérik, és gyakran egyéb határsértő módon visszaélnek az albérlők kiszolgáltatott helyzetükkel, valahogy nem tudom őket sajnálni.

Amennyit elkérnek, bőven futja az adósságok rendezésére, és a felújításra ha lelakják.

Legfejjebb abban az évben nem háromszor mennek nyaralni Hawaiira, hanem csak egyszer. Nagy veszteség.

jan. 2. 18:51
 98/101 anonim ***** válasza:
26%
Hagyd Kérdi! Ezek csak taknyos kölykök akinek vett anya apa lakásokat, azt azokat kiadva élősködnek, és hisztiznek. Életükbe 5 percet nem dolgoztak. Azt sem tudják mi az a munka.
jan. 3. 07:05
 99/101 anonim ***** válasza:

97-es!

Nagyon egyszerű a megoldás, vegyél minimum 2 lakást, de több mégjobb, egyikben laksz, a többit kiadod. Mehetnénk együtt Hawaiira is.

jan. 3. 07:46
 100/101 A kérdező kommentje:

#99 Mert ez ilyen egyszerű, mi? Próbáltad már azt, hogy munka? Tudod, ez ilyen fogalom, aminek az a lényege, hogy aktív tevékenységgel megkeresed azt a pénzt, amit az albérlőidről lehúzol. Az ország háromnegyede ezt csinálja, többekközt az albérlőid, ráadásul két műszakban, hogy az irreális lakbéreden kívül legyen pénzük negélhetésre is.

Ha lelakták a lakásodat az albérlők, vagy hátralékot hagytak hátra, de nem bírod ki hogy egy évben ne menj háromszor Hawaiira, próbáld ki a munkát!

jan. 3. 09:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!