Miért van tejhatalmuk a főbérlőknek és a munkáltatóknak, az albérlőkkel és a munkavállalókkal szemben?
Figyelt kérdés
Ha vannak is jogai az albérlőknek és a munkavállalóknak, miért csak olyan jogaik vannak, amik kijátszhatóak a főbérlők, illetve a munkáltatók számára?tegnapelőtt 17:06
21/76 A kérdező kommentje:
#20 Ne gázlángozz, minden visszakereshető. A #11 írta, amit a #18 felvetett, így a #11-re értem hogy hiteltelen, a #11-es meg nem én vagyok. Amatőr bepróbálkozás volt, ne erőltesd, mert az ilyenekkel csak magadat égeted. 😉
tegnapelőtt 18:34
22/76 anonim válasza:
20! Ne Romániából be kannásborozva oszd az észt!
23/76 anonim válasza:
Annyira szánalmasak vagytok. Nektek tényleg elég hogy a kérdező besír ide egy kamu kérdést ostoba hazugságokkal.
24/76 A kérdező kommentje:
#23 Hazugságokkal? Talán Magyarországról élve oszd az észt magyar helyzetekről, pláne nem a fotelből a híradó előtt, hanem menj ki és tapasztalj! Vagy netán tulajdonos vagy, vagy munkáltató és fáj a kérdés? Itt kell élni és akkor nem beszélsz hülyeségeket, és nem lennének kínos bepróbálkozásaid.
tegnapelőtt 19:19
25/76 anonim válasza:
#24 Fogalmam sincs honnan veszed a hülyeségeket. Itt élek ebben az országban, mindig is itt
26/76 anonim válasza:
...mindig is itt éltem.
Még mindig az a helyzet, hogy te hazudtál az ország helyzetéről, neked kell az állításaidat bizonyítanod, nem nekem aki csak közölte a tényt, hogy hazudsz. Eddig egyetlen állításodra se adtál semmiféle bizonyítékot.
27/76 anonim válasza:
El vagy te tévedve kérdező. Teljhatalom azzal szemben van, aki alázatosan tűri ezt.
Voltam én albérlő, voltam én munkavállaló, de soha fölöttem teljhatalma senkinek nem volt. Még kis hatalma se. Kölcsönös elfogadás, hogy úgy mondjam üzlet - hát az volt. Bár inkább többségében barátinak nevezném. Az azonban igaz, hogy voltak hasonlóan panaszkodók körülöttem is.
28/76 A kérdező kommentje:
Jól van ne erőlködj, mert infarktust kapsz. Már remeg a kezed is az idegbajtól.
Ja és csukd be a szád!
tegnapelőtt 19:41
29/76 anonim válasza:
Mert van nekik mú mú, azaz sok sok tehenük. Közben felvásárolják az összes tejet, így lesz nekik tejhatalmuk.
30/76 A kérdező kommentje:
#29 Ennél még a hisztid is jobb volt. Látom sikerült bekattannod. Lépj ki a komfortzónádból és írj értelmes hozzászólásokat!
tegnapelőtt 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!