Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért van tejhatalmuk a...

Miért van tejhatalmuk a főbérlőknek és a munkáltatóknak, az albérlőkkel és a munkavállalókkal szemben?

Figyelt kérdés
Ha vannak is jogai az albérlőknek és a munkavállalóknak, miért csak olyan jogaik vannak, amik kijátszhatóak a főbérlők, illetve a munkáltatók számára?
tegnapelőtt 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
Akár fenyegetéssel, kényszerítéssel, zsarolással, stb teszi, az mind törvénytelen. Vagy téged mégis hogy szoktak elüldözni?
tegnapelőtt 20:27
 42/76 A kérdező kommentje:
#41 Nem tudom eldönteni hogy ez most áldozathibáztatás vagy csúsztatás volt. Nem hiszek el eféle tudatlanságot. Magyar kreativitás, akkor meg nincs szükség fenyegetésre és zsarolásra. Áh. Trollkodsz.
tegnapelőtt 20:31
 43/76 anonim ***** válasza:
40%

"El pedig senki nem üldözhet senkit."

"Akár fenyegetéssel, kényszerítéssel, zsarolással, stb teszi, az mind törvénytelen."

Egyem azt a naív szentimentális kis lelkivilágodat. <3

tegnapelőtt 20:32
 44/76 anonim ***** válasza:
Tehát te magad sem tudod alátámasztani amit mondasz? Akkor csak egy szalmabáb az érved.
tegnapelőtt 20:33
 45/76 A kérdező kommentje:

#44 Na ennek kb. annyi értelme is volt, mint a #20-nak.

Nincs szalmabáb, az van, hogy aki nem érti, annak hiába magyarázzák. Lépj ki a komfortzónádból (de előbb józanodj ki), kapcsold ki a TV-t, állj fel a kanapéból, menj ki az utcára, és tapasztalj egy kicsit az itteni életből!

tegnapelőtt 20:42
 46/76 anonim ***** válasza:
40%

Szalmabáb ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDD Kééééééész. :DDDDDDDDD

A következő az lesz, hogy rohan az a.te.ervelesi.hibad.hu-ra bemásolgatni ide. :D

tegnapelőtt 20:43
 47/76 anonim ***** válasza:

Ha egy semmivel alá nem támasztható állításra mutogatsz, azt szalmabábnak hivják. És nem a megértés hiánya a gond, ha egyszer az álláspontod abba bukik bele, hogy nincs amit meg lehetne érteni.

Mellesleg harminc éve élek albérletekben, soha nem is tapasztaltam semmit az általad leírtakból. Nem fura?

tegnapelőtt 20:48
 48/76 A kérdező kommentje:

Tudom mi az a szalmabábozás. Azt is, hogy sok mindenre mondják rá, ami nem az.

Lehet hogy ott Németországban nem ilyenek az albérletek, de itt ez megy.

tegnapelőtt 20:57
 49/76 anonim ***** válasza:
Mi megy? Írnál végre valamit?
tegnapelőtt 20:58
 50/76 A kérdező kommentje:
Írtam mi megy. Pörgesd vissza!
tegnapelőtt 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!