Miért van tejhatalmuk a főbérlőknek és a munkáltatóknak, az albérlőkkel és a munkavállalókkal szemben?
#70 Azt vágod hogy írásban kommunikálunk és itt minden visszakereshető, nem úgy, mint szóba? Tehát ez a gázlángozás, hogy megvádolsz azzal, amit te művelsz velem, ez itt nem működik. Visszaolvasható. pl. Én kire sértődtem meg tulajként, mert kimondta rólam az igazat?
#71 Na és te tudod?
72-es!
Nem értem miről beszélsz.
Menj el pszichológushoz, valami nincs rendben veled, azért van mindenkivel bajod!
Igen, pontosan ezek alapján írtam rólad, amit írtam.
#73 Hát igen ez is általános, hogy amikor a két bites rájön hogy nincs igaza, és hiába vitatkozik, kevés a vitapartnerével szemben, rögtön küldi sértődötten pszichológushoz. Elég gyenge.
#74 Emberismeretből meg netes grafológiából azért ne próbálj megélni, mert éhen maradsz. Ja nem. Élősködsz az albérlőidhez. Szomorú hogy ehhez elég 2 bit.
Ebben a kérdésben is te kellemetlenkedsz mindenkivel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__128..
Megismerem a 2 bites "stílusodat".
Pedig pont emberismeretből élek. Albérlőim nincsenek, én is albérlő vagyok. A linkelt kérdéshez pedig közöm nincs.
Háromból nulla.
A linkelt kérdéshez én sem írtam semmit. Válaszok törlése miatt a számozás követhetetlen
(Én ajánlottam pszichológust)
Na jól van, én meg akkor a magyar lábilabda válogatott szövetségi kapitánykodásából élek.
Te voltál az, felismerhető a 2 bites stílusodból.
Akkor menj el oda, amit ajánlasz. Rád fér.
Az a hazugság, amikor azt állítod, hogy rendesen be vannak szabályozva a bérlők és a munkavállalók jogai, és hogy több joguk van, mint a tulajdonosnak, miközben lakhatási válság van. Érted? Nem lakáskiadási. Lakhatási. Az ilyen fajta valóságferdítést büntetni kéne, mert káros. Nem fér bele a szólás szabadságába.
Mellesleg te találsz ki rólam ilyen hazugságokat, hogy gond van velem alkalmaztottként és főbérlőként. Legalább az interneten ne legyél már annyira két bites, hogy azzal vádolsz meg, amit te csinálsz, mert ez visszaolvasható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!