Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Távolságtartási végzés(többi...

Távolságtartási végzés(többi lent)?

Figyelt kérdés
Kicsit eldurvult az egyik este az élettársammal és a hatóságokhoz kellett fordulnom még aznap este bántalmazás miatt.Hivatalból eljárást inditottak ellene hiába nem jelentettem fel mint sértett és 120napos távolságtartási végzést kaptunk.Én sértett vagyok elkellett hagynom a lakását ahol eddig laktunk.Valamilyen úton módon tudok fellebezni ez ellen?Nem szeretnék 120napot várni, hogy találkozhassak vele.Nem szeretnék itélkezést kapni tudom, hogy hiba visszaszaladni a pofonerdőbe, de szeretjük egymást,de a hatóságtól meg félünk.Ha én mint sértett keresem meg őt akkor tényleg őt veszik elő mint aki felrugta a távolságtartást?Bármit tudok kezdeni a várakozáson kivül?

máj. 23. 16:54
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

41

Ez is egy fazis. Sokan visszamennek tobbszor is. Es van, aki belehal. Van, aki orokre benne ragad, plane ha gyerek is van. Kerdezo meg az.elejen jar, es igen valoszinuleg visszamegy, de talan a kovetkezo esetnel vagy az otvenedik utan megerti, amit irunk neki. Plusz masok is olvashatjak, akik ilyen szituban vannak.

máj. 23. 22:11
 42/44 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező ! Ha ez igaz, amit itt firkálsz, akkor tökéletesen megérdemeled a sorsod! Sok sikert ehhez a főnyereményhez!
máj. 23. 22:43
 43/44 anonim ***** válasza:
0%
* megérdemled
máj. 23. 22:52
 44/44 anonim ***** válasza:
79%
Én egyáltalán nem mondom hogy megérdemli, de ha nem kap észbe akkor magának csinálja a bajt. Jobb esetbe párszor félholtra verik, aztán a sokadik hivatali eljárás után börtönbe kerül a pali. Rosszabb esetbe a tényekbe fog virítani, hogy különös kegyetlenséggel meggyilkolta a párja akivel annyira szeretik egymást.
máj. 24. 00:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!