Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a roma szomszéd zaklat,...

Ha a roma szomszéd zaklat, hogy adjam el neki a házamat, már többször mondtam neki érthetően nemet, mit léphetek, hogy hadjon békén?

Figyelt kérdés
Mindíg odajön és előjön az ötletével ha meglát kint a ház előtt. Ajánlkozik meg alkudozik, ajnálatot tesz. Már többször elmondtam neki az álláspontomat, hogy nem.

jan. 24. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Mondj igent. Szerintem 100 milliárdért úgyse tudná megvenni. Ha meg van rá annyi lóvéja, add el neki szerintem!
jan. 24. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Mondd meg neki, hogy sajna csak áron alul tudnád neki eladni, mert roma a szomszédod. Ha elköltözne mindjárt többet érne.
jan. 24. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Mit jelent az, hogy hadni?
jan. 24. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Mondd neki, hogy 200-ért az övé. Ennyiből felhúzol egy vadi új saját családiházat máshol
jan. 24. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Én menekülnék az ilyen alja söpredék mellől! Valószínűleg jó nagy árat kérnék érte, annyit legalább, hogy fussa a keretből valami normálisabb környéken lévő, relatíve jó állapotú házra.
jan. 24. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

Csak dicseri , mer tecciik neki a kero es poenosan agygya elo. Tehat egyertelmu elismeres dicseret. Tudod nekik ilyen a stiilusuk. Vicces rs vagany.

Ez a baj, h nem ertik a mentalitasukat, viccelodesuk logikajat a nem romak es igy ellensegeskedesnek vesznek a romaktol sok mindent. Pedig ha megertenek oket masok ,akkor totalis beke es szeretet lenne romak es nem romak kozt. Sokkal jobbak sok dologban , biznak a sajat jozan eszukben.

Erdemes a hasznos dolgokat megtanulni toluk.

Kerdezd meg pl miert szeretik annyira a sarga aranyat. Mi az oka?

Vagy hogy alakult ki az,h idegenul is csaladtagkent kezelik segitik egymast?

Hogy miert hisznek a csoport erejeben, amit senki sem szervez megis erezhetoen mukodik es mindig is mukodni fog?

Vagy azt,h egy anya hogyan kepes ugy viselkedni es peldat mutatni,h onkent kovessek a gyerekek ugy ne parancsoljon nekik soha es testverkent szeressek egymast a csaladtagok es kialljanak egymasert?

Hogy kepes ra egy ilyen anya, hogy osszehozza a csaladjaban a gyerekeit,h azok a legjobb baratok lehessenek megha elteroek is toltsenek egymassal idot?

Vagy mitol csalad a csalad naluk? Miert gyulnek ossze minden unnepen?

Miert lenne ettekcsokkento tenyezo, azert mert o rendetlen vagy koszos vagy hangosan beszel? Vagy hogy nem fel felvallalni magat ?

Vagy a tanc a hobbija es szereti a zenet? Vagy hogy kihasznalja a nap erejet a hangulatanak javitasahoz es kiulnek a korfolyosora,ha tehetik?

Vagy kiteregetnek a korlatra,h ne foglaljak el a helyet a lakasban vagy mert a nap fertotlenit meg feherit?

jan. 28. 06:54
 7/7 anonim válasza:
Remélhetően megoldódik a helyzeted, de ismerve őket, előbb-utóbb valahogy elérik, hogy rákényszerülj az eladásra. A szomszédok elűzéséhez nagyon értenek.
jan. 29. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!