Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Távolságtartási végzés(többi...

Távolságtartási végzés(többi lent)?

Figyelt kérdés
Kicsit eldurvult az egyik este az élettársammal és a hatóságokhoz kellett fordulnom még aznap este bántalmazás miatt.Hivatalból eljárást inditottak ellene hiába nem jelentettem fel mint sértett és 120napos távolságtartási végzést kaptunk.Én sértett vagyok elkellett hagynom a lakását ahol eddig laktunk.Valamilyen úton módon tudok fellebezni ez ellen?Nem szeretnék 120napot várni, hogy találkozhassak vele.Nem szeretnék itélkezést kapni tudom, hogy hiba visszaszaladni a pofonerdőbe, de szeretjük egymást,de a hatóságtól meg félünk.Ha én mint sértett keresem meg őt akkor tényleg őt veszik elő mint aki felrugta a távolságtartást?Bármit tudok kezdeni a várakozáson kivül?

máj. 23. 16:54
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Mert szeretnek vele talalkozni miutan nem volt beszamithato allapotba mikor elkattant valami az agyaba.(nyugtatora ivott)
máj. 23. 18:48
 22/44 anonim ***** válasza:
97%

Gondoltam, h iszik is.

Figyelj, a te eleted, de talan itt a remek alkalom, hogy most maskepp donts. Ne pazarolj (ujabb) eveket az eletedbol egy bantalmazora!

máj. 23. 18:55
 23/44 anonim ***** válasza:
94%

Nem kötelező elrontani az életedet, kérdező! Mi tart emellett az ember mellett?

Az, hogy ver, hogy kék-zöld-lila leszel, az, hogy nem mersz emberek közé menni, mert hogy nézel ki bedagadt szemmel, az, hogy számonkér, az, hogy meghazudtol, az, hogy uralkodni akar rajtad, az, hogy pocskondiáz, az neked nem jó! Apád is vert? Ennyi nálad a kapcsolat, a gondoskodás? Nem ennyi! Nem érsz kevesebbet, mint ő! Nem vagy a rabszolgája, és ő nem a rabszolgatartód! Ez az ember életveszélyes! És te életre születtél, nem agyonveretésre!

máj. 23. 19:01
 24/44 A kérdező kommentje:
Közelsem voltam agyonverve.Elotte sose csinalt ilyet ezert is ilyedtem meg es kertem a hatosagok segitseget, korhazba szerettem volna jutatni nem fogdara..
máj. 23. 19:05
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Hat most elkezdte. Kibujt a szog a zsakbol. Ne legy naiv, egy szavat se hidd, nem ez volt az utolso.

Miota vagy vele?

máj. 23. 19:08
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen..tudnék mesélni. Először csak a kezed szorítja meg, majd sírva kér bocsánatot. Utána már a falnak lök, aztán elvisz vacsorázni, legközelebb már úgy megver hogy nyoma marad, majd hoz egy drága ajándékot engesztelésül. Persze mindig esküdözik hogy sosem fordul elő többet. Megnyugtatlak, aki egyszer megtette, megteszi máskor is. Nekem két évembe telt szabadulni. Utána öngyilkossággal fenyegetőzött, majd mikor nem hatott, azzal hogy engem öl meg.
máj. 23. 19:16
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz azért nem kell nagy tudomány, hogy minden 2., 3., 4. verés előtt kell, hogy legyen egy első. Ami soha nem az utolsó. Aki egyszer képes kezet emelni rád, az bármikor képes. Elborul az agya. Ezt nem tudod kivédeni.

Ha kórházba akartad juttatni, mért nem a mentőket hívtad? Lehet, hogy azért, mert a saját életedet is veszélyben érezted?

Nem követtél el ellene "merényletet", ha a verés miatt kihívtad a rendőrséget, ők meg bevitték. Ő a hibás, nem te!

Még egyszer: miből gondolod, hogy szeret, és te mit szeretsz rajta? Csak azt ne tedd bele a felsorolásba, hogy kedves, mert aki brutálisan megver, az nagyon nem az. Aki alkoholista és szerhasználó, az nem jelenthet egy stabil párkapcsolatot. Nem most ivott először: függő. Nem tudja abbahagyni. Egyetlen tennivalód magadat megvédeni. Nem őt.

máj. 23. 19:19
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Tehát még nyugtatókat is szed (ezek alapján gondolom dühkezelési problémák miatt) és iszik is, ráadásul ver? A legjobb kombó. Tudom, hogy jelenleg az tűnik a legjobb ötletnek ha visszamész hozzá, de a saját életed érdekében tanácsolom, ne tedd! Mi van ha legközelebb már annyira eldurvul az este, hogy komolyan megsérülsz esetleg meg is öl? Mert hogy alkohol hatása alatt, egy dühroham közepén nem fogja tudni kontrollálni magát. Javaslom, Orosz Bernadett történetének nézz utána, bár a párkapcsolati erőszaknak sajnos nem ő az egyetlen áldozata.
máj. 23. 19:37
 29/44 anonim válasza:
100%

Kesz fonyeremeny ez a pali.

Majd legkozelebb agyon is leszel verve, nyugi.

máj. 23. 19:46
 30/44 anonim ***** válasza:
25%
Tanuljátok már meg leírni! Már ezer helyen láttam! MegiJedtem. MegiJedt. J! KÖNYÖRGÖK.
máj. 23. 19:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!