Távolságtartási végzés(többi lent)?
Figyelt kérdés
Kicsit eldurvult az egyik este az élettársammal és a hatóságokhoz kellett fordulnom még aznap este bántalmazás miatt.Hivatalból eljárást inditottak ellene hiába nem jelentettem fel mint sértett és 120napos távolságtartási végzést kaptunk.Én sértett vagyok elkellett hagynom a lakását ahol eddig laktunk.Valamilyen úton módon tudok fellebezni ez ellen?Nem szeretnék 120napot várni, hogy találkozhassak vele.Nem szeretnék itélkezést kapni tudom, hogy hiba visszaszaladni a pofonerdőbe, de szeretjük egymást,de a hatóságtól meg félünk.Ha én mint sértett keresem meg őt akkor tényleg őt veszik elő mint aki felrugta a távolságtartást?Bármit tudok kezdeni a várakozáson kivül?máj. 23. 16:54
11/44 anonim válasza:
Gondolom nincs hova menned és nem rendelkezel anyagi biztonsággal és ezért mennél vissza. Más magyarázat erre nincs. Minek hívtál rendőrt akkor, ha ez neked amúgy belefér?
12/44 anonim válasza:
De minek hívtál rendőrt? Pár percet vártál volna még és egy életre megoldódik a kérdés, nem lenne ilyen gondotok többet. Hiszen ha neked ez a jó, a haláltól úgyse félsz.
13/44 anonim válasza:
De tényleg, minek hívtál rendőrt? Csak a semmiért dolgoztattad őket. legközelebbi pofonesőnél zárd jobban magatokra az ajtót ne zavarjátok a szomszédokat míg kiveri belőled az életet.
14/44 anonim válasza:
Ő az uralkodást szereti, te meg azt, hogy van hol laknod, ha vele vagy. Nem egymást...
15/44 anonim válasza:
Lehet újat mondok, de egy szeretetteljes párkapcsolatba egy pofon sem fér bele, nincs olyan, hogy ,,kicsit eldurvul az este", rendőrt kell hívni. Megértem, hogy esetleg nincs hova menned, de átmenetileg sincs egy barát, rokon vagy bárki, akinél lakhatnál néhány hónapig míg egyenesbe jössz? Egy ilyen után a lehető legnagyobb őrültség visszatérni ehhez az agresszív baromhoz. Jobbat érdemelsz ennél, hidd el.
17/44 anonim válasza:
De minek győzköditek mikor tudjátok, hogy úgyse hisze senkinek és ha rörik ha szakad úgyis visszamegy?
Csak az a szomorú, hogy más áldozatok ha segítséget kérnek akkor nem kapnak és nem hisznek nekik az ilyenek miatt.
18/44 anonim válasza:
Hol laktál a bántalmazó kapcsolat előtt?
Tájékoztatlak: a szeretet az nem ilyen. Akkor se, ha ehhez vagy szokva.
19/44 A kérdező kommentje:
Vannak barataim akinel leszek mig ossze nem szedem magam.Reszleteket meg nem irnek tudom, hogy igazatok van es hiba vissza menni hozza, de ez az en eletem es az en hibas donteseim..
máj. 23. 18:41
20/44 anonim válasza:
Akkor minek írsz ki kérdést? Hobbiból?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!