Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Távolságtartási végzés(többi...

Távolságtartási végzés(többi lent)?

Figyelt kérdés
Kicsit eldurvult az egyik este az élettársammal és a hatóságokhoz kellett fordulnom még aznap este bántalmazás miatt.Hivatalból eljárást inditottak ellene hiába nem jelentettem fel mint sértett és 120napos távolságtartási végzést kaptunk.Én sértett vagyok elkellett hagynom a lakását ahol eddig laktunk.Valamilyen úton módon tudok fellebezni ez ellen?Nem szeretnék 120napot várni, hogy találkozhassak vele.Nem szeretnék itélkezést kapni tudom, hogy hiba visszaszaladni a pofonerdőbe, de szeretjük egymást,de a hatóságtól meg félünk.Ha én mint sértett keresem meg őt akkor tényleg őt veszik elő mint aki felrugta a távolságtartást?Bármit tudok kezdeni a várakozáson kivül?

máj. 23. 16:54
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
28%
Mit könyörögtök neki, mikor látjátok, hogy még ő védi a palit? Hadd menjen vissza, mit bánjátok ti? Nekem legalábbis 8.
máj. 23. 19:53
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, csak próbálnak neki segíteni, hiába falra hányt borsó... Az ember megteszi, amit lehet oszt kész.
máj. 23. 19:54
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, legalabb a barataidnak mondd el, mi tortent, es ha nem is tudnak lebeszelni, h visszamenj, legyen minimum egy ember, akihez fordulhatsz, amikor ujra megtortenik. Mert meg fog.
máj. 23. 19:56
 34/44 anonim ***** válasza:
28%
De ha egyszer ő maga mondja, hogy az ő élete, ő döntése, akkor minek nyalizni neki, mikor tényleg falra hányt borsó???
máj. 23. 19:57
 35/44 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem nyalizás, hanem tényleg próbálnak rá hatni, hátha csak ennyi kell ahhoz, hogy észbe kapjon. Az emberek ezer ilyet láttak már és sosrm jó nézni, ezért próbálnak tenni ellene.
máj. 23. 19:59
 36/44 anonim ***** válasza:
94%
Hát, 35-ös, én például jobban érzem magam, ha valakinek az élete az én tanácsaim nyomán jobbra fordul. Azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk. Nem okoz gondot.
máj. 23. 19:59
 37/44 anonim ***** válasza:
97%

Nem, nem szeretitek egymást. Mindketten betegek vagytok. Ő egy nőverő pancser, de te se vagy 100-as ha ennyi önbecsülésed van. Hivatalból eljárást indítottak mert bántalmazott neked meg az a problémád hogy távoltartási van ellene? Ismerek egy csajt akit hallottam párszor a csávójával beszélni. Ő is azt mondja szereti de én esküszöm nem tudom elhinni miután egész nap átkozzák, rákosozzák, nyomorultozzák egymást. Nyilván ennél sokkal csúnyábban teszik, csak nem engedné kiírni. A csávó meg 3x meg is csalta de ezek után is elhiszi hogy szereti xDDDD

És ennél te rosszabb vagy jelenleg, mert téged még üt-vág is. Őszintén nem rossz szándékból írom, de a saját magad érdekében ne állj vele többet szóba. Ha egyszer megtette és azután lehetőséget adsz rá megint megteszi. Aztán megint, aztán a hiradóba lesztek hogy halálrakéselt, megfolytott, eltemetetett, tiszába dobott vagy az isten tudja mit fog veled csinálni. Mert fog, az nem kérdés. Nem lesz normális soha.

máj. 23. 20:27
 38/44 anonim ***** válasza:
29%
⁸múgy néz ki a kérdező, mint aki tanácsokat akar megfogadni??
máj. 23. 20:38
 39/44 anonim ***** válasza:
94%
Én nem zárok ki semmit. Ha te kizárod, akkor nem kell ennél a kérdésnél rostokolnod.
máj. 23. 20:40
 40/44 anonim ***** válasza:
45%
Aztán az ilyenek miatt, mint a kérdező, nem veszik komolyan a családon belüli bántalmazást...
máj. 23. 22:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!