Mit csináljak ha egy nő engem megkárosított?
Nagyon sok pénzzel. Én szerelmes voltam belé, O ezt kihasználta, és kiderült róla hogy prosti is. Nem reszeletezem a többit. Nem adott nekem semmit csak ígérgetéseket.
Nálam jóval idősebb. Nincs gyereke, sem férje, sem kapcsolata, saját lakása van.
Bevallotta többször amit felvettwm hogy arra adtad hogy költsem el te kis hülye gyerek. Elkoltottem. Nem fogod visszakapni. A dolgaidat sem adom vissza.
Nincs pénzem se, és munkám sincs most nagyon.
Mit tehetnék ezügyben? Jah és különböző padokkal van hetente akiknek nyújt szexet egy teljes éjszakás kalandokat.
Rendőrségre lett véve az ügy. De pénz visszaszerzésben ők is tehetetlenek.
"majd megtévesztéssel visszaveszem tőle. Mást nem tudok."
Nos,ha tudod a megoldást, akkor minek van az itteni folyamatos ámokfutás?? Unatkozol? Menjél dolgozni, egyből nem lesz ennyi időd.
Egyébként meg nem hinném, hogy lenne elég eszed átverni. Ahhoz túl hülye vagy. Ezt viszont simán bizonyítottad már itt is.
"Ha te bemész egy áruházba és a kenyérre rá van írva hogy 600 Ft. De a pénztárnál 1300 Ft fizetsz és csak a blokk után nézed meg hogy a kenyér drága volt. És nem annyiba került mint amennyi ki volt írva."
De ezt magyarázta neked a másik válaszoló. A bolt egy szolgáltató.
Te nem boltba mentél kenyeret venni, hanem az utcán egy idegennek adtál egy csomó pénzt, mert azt mondta, ad egy kiló kenyeret.
Most az ügyvéd ugyanazt csinálja veled, mint a nő. Mert hülye vagy.
Öcsi, ha szeretnél bizonyítékot, akkor ne azzal játssz, hogy még ezerszer felhívod, úgyse lesz belőle nagy vallomás, viszont tényleg feljelenthet zaklatásért. Viszont kérheted a haverokat, hogy ismerkedjenek meg vele, játszák meg a balekot, és aztán ők is feljelenthetik. Akkor már más helyzetben lesz a csaj. Akkor akár egy ügyvéddel mindhárman együtt tehetnek feljelentést, és perelhetik a kár megtérítéséért, de úgy se 100%, így viszont egymagadban nulla esélyed van. Viszont ha a néhány haver olyan bizonyítékot gyűjt, amiből komolyan alá lehet támasztani az igazukat, akkor már más a helyzet.
Csakhogy te olyan hülye vagy, hogy elszólod magad, és a csajszi óvatosabb lesz.
Küldhetsz neki egy közjegyzői fizetési meghagyást.
Ha buta nő, akkor nem válaszol erre írásos ellentmondással, akkor pedig végrehajtó behajtja árverezéssel is.
"Az eljárás díjköteles, amit a kérelem benyújtásakor köteles megfizetni a jogosult. Mértéke a pénzkövetelés eljárás megindításakor fennálló, járulékok nélkül számított összegének (díjalap) 3%-a, minimum 8.000 forint, illetve annyiszor 1.600 forint, ahány fél az eljárásban részt vesz, de maximum 300.000 forint. Az eljárási díjról további információt A közjegyzői díjszabás A közjegyzői díjszabás menüpont alatt olvashat."
Akkor marad hogy kibékülok vele. És így veszem vissza a dolgaimat.
Amúgy sem fiatal már ez a nő. Munkanélküli. Pár év és már a mellei is lógni fognak. 44 éves nőről beszélünk..
De ha majd látnád hogy mégsem lógnak a mellei 50+ évesen, akkor legalább tudni fogod hogy szilikoncsöcsökre költötte el a pénzed 😂
Képzelem ezt a békülési párbeszédet:
- Szia, béküljünk ki, hiszen te már amúgy is idős vagy, nemsokára a melleid is lógni fognak.
- Tényleg, jaj, erre nem is gondoltam. Most, hogy így mondod, béküljünk ki.
Te Béla, megtennéd nekem ha már ilyen jóba vagyunk, hogy tartod a melleimet? Tudod, csak hogy ne legyenek lógósak. Cserébe visszaadom a cuccodat és még a pénzedet is!
- Na jó, esetleg elmenjünk egy világkörüli útra?
- Hát jó, de ezúttal én fizetek, rendben? Tudod, annyi pasit átvertem, és most felvet a pénz, és nem tudok mit kezdeni vele, és úgy hiányoztál, Ünytyüli-pünytyüli kicsi kis mókuskám! Jaj, de jó, hogy kibékültünk. Erről álmodtam végig. Tudod eddig a cuccodat a legnagyobb becsben tartottam, azokkal aludtam egy ágyban, és azt átölelve masztiztam nagy magányomban. De végre itt vagy.
Jaj, nem kisérnél el az ékszerészhez, nézzünk egy gyűrűt. Na ez a gyémántnyakék nagyon tetszik, meg is veszem. Jaj, lécci rakd ide egy kicsit a bankkártyádat, nem kell fizetned, csak odaérinted, csak egy mozdulat a kedvemért... Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!