Mit csináljak ha egy nő engem megkárosított?
Nagyon sok pénzzel. Én szerelmes voltam belé, O ezt kihasználta, és kiderült róla hogy prosti is. Nem reszeletezem a többit. Nem adott nekem semmit csak ígérgetéseket.
Nálam jóval idősebb. Nincs gyereke, sem férje, sem kapcsolata, saját lakása van.
Bevallotta többször amit felvettwm hogy arra adtad hogy költsem el te kis hülye gyerek. Elkoltottem. Nem fogod visszakapni. A dolgaidat sem adom vissza.
Nincs pénzem se, és munkám sincs most nagyon.
Mit tehetnék ezügyben? Jah és különböző padokkal van hetente akiknek nyújt szexet egy teljes éjszakás kalandokat.
Rendőrségre lett véve az ügy. De pénz visszaszerzésben ők is tehetetlenek.
40 és: Ha te bemész egy áruházba és a kenyérre rá van írva hogy 600 Ft. De a pénztárnál 1300 Ft fizetsz és csak a blokk után nézed meg hogy a kenyér drága volt. És nem annyiba került mint amennyi ki volt írva.
Ha ez a nő mondta volna hogy nem O nem barátkozik velem, sor fel is számol költséget arra hogy elmegy velem moziba amit szintén nekem kell állni. Akkor én szerinted adok pénzt?
Ennyire hülyenek kell nézni a másikat?
Mi?? Fizikai két kézi munkából szedtem össze a nyomorult pénzemet amit évekig gyűjtöttem és nem apuci meg anyuci tette a seggem alá. Értékelem a pénzt. Megküzdöttem érte. Nem vagyok milliomos, nincs saját lakásom sem. Ha nem kapok mrgteveszteseket akkor nem így alakult volna.. O vette fel velem a kapcsolatot O akarta kezdeményezni a találkozást is és minden mást. Nem én voltam.
45-os: De. A randivonal is egy megosztó oldal. Olvasd el. Milyen alapdolgokrol beszélsz?
Miért kell egyáltalán megkárosítani ember társainkat?
De mindegy. Úgyis én fogok nyerni, mert ez a ku..va semmit nem dolgozik. Egész nap otthon van.
Ha pereskedsz és valamikor valaha esetleg nyernél, akkor is annyi pénzed menne rá erre, hogy többe kerülne mint amennyit a csajon buktál.
Nekem volt olyan ismerősöm aki 8 évig pereskedett egész más okból, de annyi pénzt lehúztak róla az ügyvédek, hogy jobban járt volna anyagilag ha bele sem kezd az egészbe. Ezt ő maga látta be 8 év után. De te tudod. Az ügyvédnek csak jó ha folyamatosan jársz hozzá és fizetsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!