Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csináljak ha egy nő engem...

Mit csináljak ha egy nő engem megkárosított?

Figyelt kérdés

Nagyon sok pénzzel. Én szerelmes voltam belé, O ezt kihasználta, és kiderült róla hogy prosti is. Nem reszeletezem a többit. Nem adott nekem semmit csak ígérgetéseket.

Nálam jóval idősebb. Nincs gyereke, sem férje, sem kapcsolata, saját lakása van.

Bevallotta többször amit felvettwm hogy arra adtad hogy költsem el te kis hülye gyerek. Elkoltottem. Nem fogod visszakapni. A dolgaidat sem adom vissza.

Nincs pénzem se, és munkám sincs most nagyon.

Mit tehetnék ezügyben? Jah és különböző padokkal van hetente akiknek nyújt szexet egy teljes éjszakás kalandokat.

Rendőrségre lett véve az ügy. De pénz visszaszerzésben ők is tehetetlenek.

2023. dec. 12. 20:09
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%

#30: „...Ez lenne mindenkinek a legjobb. Visszadja a pénzemnek ,az 50 százalékát.”

Ez ugyan mitől lenne jó a nőnek? Az a pénz már az övé, kb semmi nem motiválja hogy akár egy lyukas garast is odaadjon belőle neked.

Mellesleg csak vígasztalásul: párszázezer forint az lófütty, örülj hogy nem egy ingatlant irattál rá, az ilyen címeres ökröktől kitelik...

2023. dec. 12. 22:50
 32/60 anonim ***** válasza:
100%

"Vegyük példának azt hogy te azt mondod a férfinak. Ha tudsz nekem adni 6 millió forintot akkor cserébe hozzám költözhetett egy évre meg elmegyek nyaralni.

A csávó odaadja neked a pénzt. Te meg másnap visdzamondod a nyaralást és hogy oda költözhet.

Ki a hibás ebben?"

100%-osan te. Rendőrségre mentél, jogi alapon akarod vissza a pénzed. Akkor azt is fel kell fognod, hogy jogilag senkit nem kötelezhetsz szexre, se arra, hogy hozzáköltözhess vagy nyaralni vigyen.

Ha te ugyanígy ajándékba adtál volna egy haverodnak pénzt, hogy autót vegyen, azt sem követelhetnéd vissza, mert nincs lepapírozva. Amit meg a nő ígért, még szerződésbe sem lehet foglalni. Vagyis lehet, csak semmilyen bíró nem fogja kötelezni arra, hogy dugjon veled.

Buta vagy.

2023. dec. 12. 22:51
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
Hány millió ft.ról van szó egyébként?
2023. dec. 12. 22:54
 34/60 anonim ***** válasza:
8%
2.5
2023. dec. 12. 23:00
 35/60 anonim ***** válasza:
100%
Más is járt már így, sőt rosszabbul. Ideje lenne tanulni a dolokból és férfiként szembenézni, hogy vesztettél. Minden szerelmes egy lúzer.
2023. dec. 12. 23:24
 36/60 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "szerelmes" ember egy éve azt fejtegette, hogy a nő szerinte azért prosti, mert saját lakása van, és kizárt, hogy egy nő egyedül (egy negyvenes több nyelvet beszélő, gyerektelen sales manager amúgy a nő asszem) lakást tudjon venni, és meg tudjon élni egyedül, szóval biztos pasik pénzelik a kérdező szerint. 😕
2023. dec. 13. 09:29
 37/60 anonim ***** válasza:
30%

Nem sok esélyed van, de azért egy kicsi van, viszont az is pénzbe kerül.

Ha tettél feljelentést, nem csak rinyáltál a rendőrségen, és elhajtottak a fenébe, akkor az már valami.

Megteheted, hogy jegyzőnél kezdeményezel végrehajtási eljárást.

Ha a csajszi elismeri a tartozást, stb. akkor akár végrehajtást is kezdeményezhetnek, ha nem fizet, ha viszont tagad, akkor bíróságon kell bizonyítanod, hogy

1. megtévesztett (kapcsolat reményében adtál, de ő nem gondolkodott kapcsolatban)

2. mennyit is adtál pontosan neki, és milyen cuccaid vannak még nála.

3. ami pénzt, ajándékot stb. adtál azt valóban udvarlási vagy kölcsönbe adtad, nem pedig szexszolgáltatásért, magyarán tisztázni kell, hogy mire is vagy jogosult, nem csak úgy bemondásra.

2023. dec. 13. 09:55
 38/60 anonim ***** válasza:
100%

ma 09:55 vagyok

Bocsesz, nem olvastan a hozzászólásaidat kérdező.

Cseszheted.

Nem tévesztett meg: szabadidő eltöltését ígérte pénzért.

"utána alig találkoztatok" - de találkoztatok. - Ja, hogy milyen tarifával dolgozott neked, és mi történt a szabadidő eltöltésében - ez már részletkérdés?! :D

Fordulhatsz akárkihez, csak ki fog röhögni. Rinyálhatsz akárhogy, hogy kell a pénz... Ha kell a pénz, akkor miért költötted el ku rvára?! Egyáltalán nem élettársi vagy szerelmi kapcsolatot ígért.

Erre mondják, ha feláll a farok, leáll az ész. Bár szerintem neked eleve sem volt eszed.

2023. dec. 13. 10:04
 39/60 A kérdező kommentje:

Ez nem így van. És mégegyszer leírom.

O azt mondta barátok vagyunk, utána azt mondta kapcsolatban vagyunk, aztán később azt mondta szabadidő partnerség van köztünk. Mindig mást mondott.

Március 11-en adtam oda neki 450 ezret. Utána már egy 2 órás találkozást kivéve nem találkoztunk.

Tavaly 2022 március óta ismerem. Március április május, hetente találkoztunk egyszer par órát. Június július augusztus egyáltalán nem találkoztunk. Mert hogy meghalt a barátja. Tavaly október, november, december, január, február. Heti kétszer találkoztunk. Akkor is hideg volt rossz idő nem nagyon tudtunk mit csinálni.

Azt mondta majd tavasszal és nyáron ha jó idő lesz elmegyünk ide meg oda még közös nyaralás stb.

De cserébe fizessem ki neki a kezelését. Aztán eltölti velem az idejét.

Odaadtam utána mindenféle indokkal lemondta a találkozókat. Végül a telefont sem vette fel. Próbáltam többször is személyesen felkeresni, de került engem folyamatosan. Idén ősszel beszéltünk pár szót. Meg hogy én erre meg arra adtam neki és stb.

A lényeg az hogy akár felszámolt költséget akár nem. Nem kaptam a pénzemert semmit, nem voltunk kapcsolatban. Nem volt szex, se élmények, se semmi. Csak ígért mindent, de semmit nem tartott be.

2023. dec. 13. 11:43
 40/60 anonim ***** válasza:
94%

Voltál ügyvédnél?

Mert szerintem egy ügyvéd tudná megmondani pontosan hogy mit lehet tenni. De szerintem semmit! És az ügyvédi szaktanács is csak további pénzbe kerülne.

Felnőtt emberként ha neked nincs annyi eszed hogy nem adj pénzt semmire egy olyan nőnek aki pl. nem a rokonod.... hát erre mit lehet mondani. Hogy egy balek vagy mivel önként adtad oda a pénzt, nem kényszerített senki, nem fogtak pisztolyt a fejedhez.

Az meg hogy "nem kaptál a pénzedért semmit".... a nő nem egy szolgáltató. Nem egy vállalkozó hogy a pénzedért nem kaptál ellenszolgáltatást. Mert akkor lehetne perelni ha ő nem tejesítené ami egy szerződésbe le van fektetve. Te magadtól költöttél pénzt egy nőre, ami a te bajod.

2023. dec. 13. 11:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!