Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csináljak ha egy nő engem...

Mit csináljak ha egy nő engem megkárosított?

Figyelt kérdés

Nagyon sok pénzzel. Én szerelmes voltam belé, O ezt kihasználta, és kiderült róla hogy prosti is. Nem reszeletezem a többit. Nem adott nekem semmit csak ígérgetéseket.

Nálam jóval idősebb. Nincs gyereke, sem férje, sem kapcsolata, saját lakása van.

Bevallotta többször amit felvettwm hogy arra adtad hogy költsem el te kis hülye gyerek. Elkoltottem. Nem fogod visszakapni. A dolgaidat sem adom vissza.

Nincs pénzem se, és munkám sincs most nagyon.

Mit tehetnék ezügyben? Jah és különböző padokkal van hetente akiknek nyújt szexet egy teljes éjszakás kalandokat.

Rendőrségre lett véve az ügy. De pénz visszaszerzésben ők is tehetetlenek.

2023. dec. 12. 20:09
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul nem károsított meg, mert te akartad pénzen megvenni, és attól még nem prosti, hogy a neki tetsző férfiakkal szívesen van, aki meg meg akarja őt venni, azzal meg nem.
2023. dec. 12. 20:57
 22/60 anonim ***** válasza:
0%
Jól meg kell dugni. Utána küldd át, engem is károsítson meg!
2023. dec. 12. 21:07
 23/60 anonim ***** válasza:
100%
"Bevallotta többször amit felvettwm hogy arra adtad hogy költsem el te kis hülye gyerek. Elkoltottem. Nem fogod visszakapni. " ezt fogd fel, odaadtad ajándékba neki, miért járna vissza? Nem kölcsönről volt szó.
2023. dec. 12. 21:13
 24/60 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondta azt. Ha kifizetem neki a kezelését akkor eltölti velem a szabadidejet. Merthogy neki nincs munkája és nekem még társam nincs. És így segítjük egymást. Amint megkapta a pénzt onnantól mar szinte nem is találkoztunk.
2023. dec. 12. 21:13
 25/60 A kérdező kommentje:

Van olyan felvétel is amiben azt mondja hogy szabadidő partnerségre adtam neki. Mármint O számolt fel díjat. Ami szintén megtévesztésnek számít mert korábban nem mondta.

Csak étterembe meg moziba mentünk. Legtöbbször. Mindegyiket mindig Nekem kellett fizetni

2023. dec. 12. 21:15
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Na most akkor miért is prosti, ha nem akar a pénzedért szexelni veled?
2023. dec. 12. 21:23
 27/60 anonim ***** válasza:
97%
Mit keres egyáltalán ez a kérdés a „Törvények,jog” kategóriában?? Ez simán „Mentális egészség” téma, akár kamu, akár valós a kérdés.
2023. dec. 12. 21:46
 28/60 anonim ***** válasza:
69%

25

Még jó, hogy te fizettél, hát te vagy a férfi!!!!!

Szabadidőt eltoltotte veled. Moziban, étteremben

2023. dec. 12. 22:02
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Fizetek neked 2.5 milliót, csak cserében szeress engem!

Béla, 58

2023. dec. 12. 22:15
 30/60 A kérdező kommentje:

Te 28as: baromira nem érted a helyzetet.

Vegyük példának azt hogy te azt mondod a férfinak. Ha tudsz nekem adni 6 millió forintot akkor cserébe hozzám költözhetett egy évre meg elmegyek nyaralni.

A csávó odaadja neked a pénzt. Te meg másnap visdzamondod a nyaralást és hogy oda költözhet.

Ki a hibás ebben?

Részben a csávó mert miért adott pénzt. Részben pedig te mert miért tévesztetted meg.

Nálam ugyanez a helyzet. Pénzt adtam egy nagyobb összeg után már nem töltötte el velem a szabadidejet sem.

És csak tavasszal kisebb nyomozás után tudtam meg hogy prosti.

Én abban vagyok a hibás hogy elhittem amit mond és adtam neki. O még abban a hibás hogy megtévesztett olyan mondatokkal amiket nem is gondolt komolyan

Mi lenne a helyes megoldás? Hogy legalább a pénznek egy részét visszadja. Meg ha nem is az összeset. És utána végleg elfelejteni egymást. Ez lenne mindenkinek a legjobb. Visszadja a pénzemnek ,az 50 százalékát.

2023. dec. 12. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!