Mit csináljak ha egy nő engem megkárosított?
Figyelt kérdés
Nagyon sok pénzzel. Én szerelmes voltam belé, O ezt kihasználta, és kiderült róla hogy prosti is. Nem reszeletezem a többit. Nem adott nekem semmit csak ígérgetéseket.
Nálam jóval idősebb. Nincs gyereke, sem férje, sem kapcsolata, saját lakása van.
Bevallotta többször amit felvettwm hogy arra adtad hogy költsem el te kis hülye gyerek. Elkoltottem. Nem fogod visszakapni. A dolgaidat sem adom vissza.
Nincs pénzem se, és munkám sincs most nagyon.
Mit tehetnék ezügyben? Jah és különböző padokkal van hetente akiknek nyújt szexet egy teljes éjszakás kalandokat.
Rendőrségre lett véve az ügy. De pénz visszaszerzésben ők is tehetetlenek.
2023. dec. 12. 20:09
1/60 A kérdező kommentje:
Különböző pasikkal van hetente.
2023. dec. 12. 20:10
2/60 anonim válasza:
Már ezerszer elmondtuk, hogy nem tudsz semmit csinálni.
3/60 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz, a pénzt nem fogod tőle visszakapni.
4/60 A kérdező kommentje:
De kell vissza a pénzem. Értsetek meg. Nem 50 ezerről van szó. Hanem több száz ezerről. Évekig gyűjtöttem. Én vagyok a hibás, minek adtam. De O még minek tévesztett meg. Undorító világban élünk.
2023. dec. 12. 20:12
5/60 anonim válasza:
Te pina reményében toltad neki a pénzt. Ugyanolyan undorító vagy.
6/60 anonim válasza:
Az a te hibád jól írtad. Úgyhogy nem köteles visszafizetni.
7/60 A kérdező kommentje:
5-os. Ha ez így lenne akkor második alkalommal már szexet akartam volna. Pont nem én vagyok a 200 srácbol akit csak a pina érdekel. Szűz vagyok. Már rég elmehettem volna kur..hoz ha ez lenne nekem a fontos
2023. dec. 12. 20:15
8/60 A kérdező kommentje:
De köteles. Mert megtévesztett.
2023. dec. 12. 20:15
9/60 anonim válasza:
Nem köteles hülyegyerek! A rendőrség se tehet semmit!
10/60 anonim válasza:
Ha a rendőrség sem tud vele mit kezdeni, akkor szerinted a gyakorin majd igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!