Mit csináljak ha egy nő engem megkárosított?
Nagyon sok pénzzel. Én szerelmes voltam belé, O ezt kihasználta, és kiderült róla hogy prosti is. Nem reszeletezem a többit. Nem adott nekem semmit csak ígérgetéseket.
Nálam jóval idősebb. Nincs gyereke, sem férje, sem kapcsolata, saját lakása van.
Bevallotta többször amit felvettwm hogy arra adtad hogy költsem el te kis hülye gyerek. Elkoltottem. Nem fogod visszakapni. A dolgaidat sem adom vissza.
Nincs pénzem se, és munkám sincs most nagyon.
Mit tehetnék ezügyben? Jah és különböző padokkal van hetente akiknek nyújt szexet egy teljes éjszakás kalandokat.
Rendőrségre lett véve az ügy. De pénz visszaszerzésben ők is tehetetlenek.
Így jártál. Minek szórod kvákra a pénzed?
Csináld azt, hogy kinövöd az ostobaságot meg a naivitást. A pénzedre meg végleg keresztet vethetsz. Az már rég nincsen meg. Ez az ára a hülyeségednek.
"Már rég elmehettem volna kur..hoz ha ez lenne nekem a fontos"
Dehát elmentél!😂 Most írtad, hogy k.rva. Az, hogy te csak fizettél, a szolgáltatást nem kérted, a te bajod. Mégis mit kezdjen ezzel a rendőrség? Már 100x leírtuk, a pénzt nem fogod visszakapni.
Keress magadnak inkább egy gondnokot, mert életképtelen vagy! Mihelyt lesz pénzed, újra le fognak húzni, max.nem ő, hanem más. Én szóltam 🤷🏼♀️
Ugyanazt, mintha egy férfi károsított volna meg.
Bár azzal tényleg nehéz mit kezdeni, hogy önszántadból adsz neki pénzt, még csak nem is kölcsönbe... valójában nem is igazán ő károsított meg, hiszen te adtál neki pénzt magadról, különösebben kicsalásról sincs szó az alapján amit leírtál.
Tanulópénz. Drága, dehát ez van, legközelebb okosabb leszel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Itt az egyik kérdés erről, ha valaki nem itt éli az életét, mint én. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!